Marius Elisei, răsfăț total pentru iubita lui, de Paște! Ce bunătăți a pregătit fostul soț al Oanei Roman

Marius Elisei, răsfăț total pentru iubita lui, de Paște! Ce bunătăți a pregătit fostul soț al Oanei Roman

Marius Elisei trăiește o frumoasă poveste de dragoste în brațele Gabrielei, femeia alături de care și-a refăcut viața după separarea de Oana Roman. Sărbătoarea Paștelui o celebrează în brațele acesteia, pe care o răsfață așa cum el știe mai bine. Cât de mult s-a implicat fostul soț al Oanei Roman în pregătirile mesei pascale. 

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Bărbatul reușește cu ușurință să ia publicul prin surprindere cu aproape fiecare postare din social media. Recent, Marius Elisei a simțit nevoia să contribuie la pregătirea mesei de Paște cu mâncaruri care mai de care mai tradiționale. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Marius Elisei și Gabriela, sărbători în doi 

În timp ce Oana Roman celebrează Paștele în compania fiicei din fostul mariaj – Isabela, la polul opus Marius Elisei dovedește prin imaginile postate în social media faptul că este un bărbat „de casă” și nu se dă înapoi de la nimic. 

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Recent, pe contul personal de Instagram, Marius Elisei a postat o serie de imagini menite să demonstreze faptul că în preajma acestei sărbători alege să stea în compania Gabrielei și să contribuie la pregătirea mesei pascale. 

Marius Elisei, despre începutul relației cu Gabriela 

A trecut mai bine de jumătate de an din momentul în care Marius Elisei a decis să își refacă viața amoroasă în brațele Gabrielei. În trecut, în cadrul unei emisiuni televizate, fostul soț al Oanei Roman făcea o serie de declarații referitoare la începutul relației sale actuale. 

„Pe 4 septembrie, ne-am văzut prima oară la un eveniment. Prima oară ne-am văzut în 2003, ea trecând pe unde lucram, doar ne priveam. Nu ne vorbeam, nu ne salutam, nu nimic. Lucrăm la primul meu job, la un magazin la sora mea. Eu o serveam pe ea, era clientă. După 20 de ani ne-am văzut la o petrecere, ne-am salutat, am făcut cunoștință și am ieșit la întâlnire. O știu de mică. Sunt atât de fericit și de liniștit încat nu imagini mai interesează nimic. Sunt foarte fericit și o voi respecta. Dumnezeu m-a răsplătit pentru tot. Cred ca în 10 ani, de când m-am întors, m-am tot întors.”, declara în trecut Marius Eilsei. 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191