Marti si miercuri, Primaria Ploiesti distribui pachetele cu rechizite elevilor din clasa 0

Marti si miercuri, Primaria Ploiesti distribui pachetele cu rechizite elevilor din clasa 0

Primăria municipiului Ploiești a recepționat, astăzi, pachetele care conțin ,,Cutia Școlarului” și care vor intra în posesia elevilor din clasa 0, de la școlile ploieștene.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Unitățile de învățământ preuniversitar din Ploiești vor intra în posesia “Cutiei Școlarului” în zilele de marți, 22 noiembrie și miercuri, 23 noiembrie 2022, începând cu orele 12.30.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Astfel, consecventă ideii de a veni în sprijinul elevilor din învățământul primar, municipalitatea ploieșteană va distribui unităților de învățământ ploieștene, conform proiectului recent aprobat, 1824 de pachete cu rechizite destinate copiilor din clasa 0 – pregătitoare, în concordanță cu prevederile Hotărârii nr. 479/11.10.2022 a Consiliului Local Ploiești privind acordarea pentru anul școlar 2022 – 2023 a pachetului cu rechizite „Cutia Școlarului”.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Prin proiectul ,,Cutia Școlarului”, administrația ploieșteană vine în sprijinul celor mai mici elevi din învățământul primar, cu un set de rechizite școlare gratuite, asamblate într-un pachet atractiv, atât pentru fete cât și pentru băieți, care să fie utilizate cu interes în acest an școlar.

Reamintim, în acest context, că municipalitatea ploieșteană derulează un program similar, cu tradiție în orașul nostru – Primul ghiozdan –, prin intermediul căruia mii de copii ploieșteni, care au frecventat clasa I, au beneficiat, în ultimii 10 ani, de rechizite școlare gratuite și ghiozdane cu un design modern și plăcut, menite să le ofere un imbold de bucurie pe drumul cunoașterii.

,,Cutia Școlarului”, noul proiect al Primăriei Municipiului Ploiești, a fost gândit din aceleași perspective, respectiv de a se acorda o facilitate concretă elevilor din învățământul primar și de a se combate abandonul școlar timpuriu.

,,Cutia Școlarului” reprezintă, așadar, un dar util pentru cei mai mici elevi și conține:

 Caiet de lucru – Matematică;

 Caiet de lucru – Limba română;

 Set carioci;

 Pahar pictură din material plastic;

 Caiet tip I, A5 – 2 buc;

 Caiet matematică, A5 – 2 buc;

 Hârtie glasată – 6 culori;

 Set de scris – 4 piese;

 Stilou cu 2 rezerve;

 Acuarele – 12 culori;

 Caiet de lucru exerciții grafice;

 Set creioane colorate;

 Caiet de lucru – Dezvoltare personală;

 Mapă plastic cu buton, A4;

 Set etichete școlare;

 Bloc desen, A4.

Comunicat Prinaria Ploiesti

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191