Martori la spectacolul Euroligii

Martori la spectacolul Euroligii

Cele două echipe de baschet juniori ale CSM Petrolul Ploieşti care evoluează în European Youth Basketball League se pregătesc pentru reluarea campionatelor participând, în acest weekend, la un turneu amical ce are loc la Belgrad. Experienţa din Serbia va fi una deosebită pentru tinerii baschetbalişti de la CSM Petrolul. Astăzi şi mâine, sportivii pregătiți de Ionuț Ivan vor asista la două meciuri din cea mai importantă competiţie intercluburi, Euroliga.

Diseară, de la ora 20:00, ploieştenii vor fi prezenţi în „Aleksandar Nikolic Arena”, la meciul dintre Steaua Roşie Belgrad şi AS Monaco, iar mâine seară, la ora 21:30, ei vor merge în „Stark Arena”, la partida dintre Partizan Belgrad şi Cazoo Baskonia Vitoria-Gasteiz. Băieţii de la U17 şi U14 sunt la vecinii sârbi pentru a fi prezenţi la „Winter Tournament 2023”, o competiţie cu nume importante din baschetul juvenil organizată de „Basketball Serbia”.

La 103 ani de la semnarea actului istoric, SMV Ploiesti a organizat Sarbatoarea Tratatului de la Trianon”, pe „Aleea Fauritorilor Romaniei Mari”

La „U17”, CSM Petrolul Ploieşti a fost repartizată în Grupa B, urmând să joace după următorul program:

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

CSM Petrolul Ploieşti U17 – All Star Podgorica (vineri, ora 14:15)

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Akademik Plovdiv – CSM Petrolul Ploieşti U17 (sâmbătă, ora 16:00)

CSM Petrolul Ploieşti U17 – OKK Belgrad (sâmbătă, ora 22:15)

Echipele din Grupa A sunt Vienna United, Akademija Rebraca, Honved şi KK Jance Ljubljana. Meciurile de clasament sunt programate duminică, după programul: A4-B4, pentru locurile 7-8 (ora 10:30), A3-B3, pentru locurile 5-6 (ora 10:30), A2-B2, finala mică (ora 12:15) şi A1-B1, finala mare (ora 14:00).

Lotul de jucători „U17” este format din: George Angelian, Robert Pătraru, Răzvan Popa, Christos Manthopoulos, David Naum, Andrei Velcea, Rareş Mihalache, Armand Suciu, Codruţ Dinu, Rareş Movileanu, Alexandru Dimov, David Raşoga şi Octavian Toma. În competiţia de la „U14” CSM Petrolul Ploieşti face parte din Grupa D, urmând să joace astfel:

CSM Petrolul Ploieşti – KK Triumf Nis (vineri, ora 12:45)

CSM Petrolul Ploieşti – KK Hidria (sâmbătă, ora 11:15)

Meciurile de clasament sunt programate atât sâmbătă seară, cât şi duminică, toate echipele urmând să joace semifinale şi finale pentru stabilirea ierarhiei la această categorie de vârstă. Lotul de jucători de la „U14” este următorul: Vlad Borcan, Ciprian Coniac, Teodor Mihalea, Tudor Mihalcea, Rareş Tudorie, Ştefan Dobre, David Iordăchescu, Darius Coman, Andrei Marcu, David Ilie, Filip Barbu, Alexandru Petre şi Andrei Nicolae. Sursa: csmploiesti.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191