Matei este mândru de ei!

Matei este mândru de ei!

Matei este mândru de ei, adică de colegi, prieteni, baschetbaliști și fani. Matei Caravia, fotbalist la CSM Ploiești, trece printr-o situație foarte grea din cauza unor probleme de sănătate, iar în acest sens toți cei menționați mai sus i-au sărit în ajutor adolescentului. Cu ocazia partidei de baschet masculin, CSM Petrolul-CS Rapid, oamenii, indiferent de statutul lor, şi-au dovedit generozitatea şi au donat pentru a-l ajuta pe Matei.

Suferința adolescentului i-a ambiționat și mai mult pe baschetbaliștii Petrolului care au câștigat de o manieră entuziasmantă derbiul cu rapidiștii. 92-61 spune totul despre evoluția echipei antrenate de Mihai Popa care a câștigat de o asemenea manieră duelul cu baschetbaliștii lui Tudor Costescu. Galeria a fost în mare formă astfel că pe parchet nici baschetbaliști petroliști nu aveau cum să fie altfel. Veljko Brkic, numărul 1din nou, a fost ajutat, ca randament, de Bogdan Popa, Kenney Funderburk jr. şi Kwamain Mitchell. Iată lotul care a detronat Rapidul din fruntea clasamentului: Brkic (23 puncte, 1×3, 13 recuperări), K. Funderburk jr. (17 p, 3×4, 7 rec. 5 pd), Mitchell (17 p, 1×3, 5 pd) Milin (11, 1×3), B. Popa (8 p, 14 rec, 3 pd), Misters (8, 2×3), Aughburns (4), O. Popa Calotă (2), Chiţu (2) şi C. Dinu.

În urma acestui succes, CSM Petrolul Ploieşti este pe prima poziţie a clasamentului Conferinţei A, la egalitate de puncte cu Rapid, dar având avantajul rezultatelor directe, victoria fiind superioară înfrângerii din tur, suferită la 28 de puncte. CSM Ploiești le mulţumește tuturor celor care au fost prezenţi şi au pus umărul în demersul de a-l ajuta pe Matei.

La spectacolul din sală au mai contribuit Moş Crăciun, prezent înainte de meci pentru a le oferi daruri dulci copiilor, şi apariţia în premieră a majoretelor de la Palatul Copiilor – „Cheerleading Jumpers”! Trupa ploieșteană va mai juca pe teren propriu pe 4 ianuarie 2023, atunci când o va întâlni pe CSM Târgu Mureş, în etapa a 13-a a Ligii Naţionale! Până atunci însă, Chițu și colegii vor încheia 2022 în deplasare, joi, de la ora 18:00, la Miercurea Ciuc. Sursa foto:csmploiesti.ro

Casa primarului Alin Moldoveanu: 10 camere, 2.850 mp, construită din pensia de 1000 lei a mamei

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191