Matteo Messina Denaro, cel mai căutat șef al mafiei din Italia, a fost arestat! „Diabolik” se lăuda că a umplut de unul singur un cimitir

Matteo Messina Denaro, cel mai căutat șef al mafiei din Italia, a fost arestat! „Diabolik” se lăuda că a umplut de unul singur un cimitir

Matteo Messina Denaro era cel mai căutat șef al mafiei din Italia. De 30 de ani îl urmăreau carabinierii, dar niciodată n-au fost atât de aproape să-l prindă.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Luni, 16 ianuarie, la primele ore ale dimineții, agențiile de presă din Italia au raportat capturarea temutului Denaro, despre care la un moment dat s-a spus că a fost în cărți să ajungă „il capo di tutti capi”.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Matteo Messina Denaro, supranumit „Diabolik”, se lăuda că a umplut de unul singur un cimitr, aluzie la numărul de crime comise.

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

Denaro, prins la Palermo

Și unde putea fi capturat un șef mafiot dacă nu în Palermo, adică în fieful mafiei italiene?! Cine credea că a fugit, luni și-a schimbat părerea, după ce presa a anunțat prinderea lui Denaro în Palermo.

Messina Denaro este unul din naşii mafiei siciliene (Cosa Nostra) şi era dat în urmărire din 1993.

„După 30 de ani de fugă, superbossul Matteo Messina Denaro a fost arestat. Mulţumesc cu mare emoţie femeilor şi bărbaţilor statului care nu au abandonat niciodată (urmărirea), confirmând regula că mai devreme sau mai târziu marii criminali aflaţi pe fugă sunt arestaţi!”, a reacţionat vicepremierul Matteo Salvini.

Comandantul carabinierilor, generalul Pasquale Angelosanto, a precizat că „Messina Denaro a fost reţinut în interiorul unei structuri sanitare din Palermo, acolo unde se dusese pentru a urma terapii clinice”.

Bărbatul în vârstă de 60 de ani a fost condamnat în contumacie la închisoare pe viaţă pentru rolul jucat în asasinarea procurorilor antimafia Giovanni Falcone şi Paolo Borsellino, în 1992. Acum, el poate primi o a doua condamnare pe viaţă pentru rolul său într-o serie de atacuri cu bombă produse la Florenţa, Roma şi Milano, în 1993, soldate cu 10 morţi.

În urmă cu câțiva ani, presa din Italia nota că Messina Denaro este în cărți pentru a deveni „șeful șefilor” în Cosa Nostra, adică „il capo di tutti capi”. El ar fi urmat să preia conducerea tuturor familiilor după moartea lui Bernardo Provenzano (2016) şi a lui Salvatore Riina (2017).

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191