Meci neașteptat de frumos pe un teren urât

Meci neașteptat de frumos pe un teren urât

Mihai Stoichiță, director tehnic FRF, a fost la Ploiești să vadă Petrolul-Chindia. Stoichiță a fost plăcut surprins de nivelul partidei având în vedere starea gazonului și a mai precizat că gruparea petrolistă, cea care a deschis scorul prin Grozav, din penalti, trebuia să conserve rezultatul, dar nu-și explică ce s-a întâmplat cu Petrolul în partea secundă. Antrenorul Nae Constantin a declarat că dacă jucătorii săi reușeau să mai înscrie o dată altul ar fost rezultatul.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Mihai Stoichiță:,,Trebuie să conservi rezultatul pe un astfel de teren. Din păcate, nu am înțeles a doua repriză ce s-a întâmplat. Poate și un pic de ghinion pentru că Petrolul a avut două faze în care puteau să marcheze și mingea parcă nu a vrut să intre în poartă. Ca o concluzie generală, pe un astfel de teren un meci neașteptat de frumos deoarece nu se poate scoate mai mult. Două echipe care au putut să facă efort, în primul rând, și care au avut câțiva jucători care au luminat jocul și într-o parte și în alta, nu mă întrebați pentru că nu am voie să-i spun”.

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

Nicolae Constantin:,,Cred că am fi meritat măcar un egal la modul în care s-a desfășurat jocul, dar din păcate nu am reușit să luăm nici un punct. Un meci de luptă, de angajament, am arătat bine până la primirea primului gol după care am cedat. Am avut câteva situații bune, puteam face 2-0 la un moment dat. Probabil, 2-0 ne-ar fi apropiat mai mult de un rezultat pozitiv. Nu am multe să le reproșez jucătorilor, la analiza meciului cu siguranță am ce să le reproșez, dar dacă luăm în calcul starea gazonului, în ce condiții s-a desfășurat meciul, este greu să le reproșez ceva”.

Poate, totuși, la primul gol ar fi de reproșat lipsa de marcaj a lui Achim la Cooper, marcatorul golului, cred că și Leitner, la experiența sa, trebuia să iasă pe centrare, dar și faptul că Purtic nu “a strâns” mai mult la Vorobjovas, cel care a dat centrarea de gol. Cooper a fost eroul târgoviștenilor având în vedere că a dat pasa de gol pentru Popa cel care a înscris pe colțul scurt din zona Meijers-Țicu. Altfel, căpitanul Petrolului a avut o evoluție foarte bună, iar la final a declarat că nu au nici o scuză pentru acest eșec. În schimb, atacantul Moldoveanu s-a bucurat că au ieșit sănătoși de pe teren.

Robert Moldoveanu:,,Meci greu, pe un teren dificil. Meciul s-a decis prin mici detalii, dar trebuie să ținem capul sus și să mergem mai departe. Nu este normal să jucăm pe astfel de terenuri, organizatorii ar trebui sa ia măsuri pentru că noi intrăm pe teren, nu ei, și riscăm în orice moment să ne rupem picioarele pentru ce? Să joci pe mocirlă, să te bați, ăsta nu e fotbal. Suntem bucuroși că am terminat meciul sănătoși, asta este cel mai important. Fanii sunt nemulțumiți, dar trebuie să ne susțină în continuare pentru că nu puteam să scoatem mai mult pe acest teren.”

Vali Țicu:,,A fost un teren impracticabil, dar nu cred că acesta este motivul pentru care am pierdut. Este adevărat că era risc mare de accidentare, dar dacă s-a hotărât să jucăm, asta a fost. Fanii sunt nemulțumiți, cu toții suntem nemulțumiți. Dacă îmi spunea cineva la pauză că Chindia întoarce rezultatul îl dădeam afară din vestiar. Nu-mi vine să cred, încă sunt șocat că am pierdut, probabil și fanii la fel. Imi pare rău pentru ei că au venit pe o astfel de vreme să ne susțină, au făcut-o tot meciul, dar asta este, trebuie să ne revenim repede.”

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Petrolul rămâne fără punct sau puncte în 2023, dar se menține pe locul 7, cu 30 de puncte, indiferent de rezultatul ultimului meci al etapei, Voluntari-CFR Cluj. Etapa următoare va avea un meci important la FC Botoșani, locul 8, 27 de puncte, luni, 6 februarie, ora 17.00. Trupa lui Stoican s-a apropiat de Petrolul după ce a câștigat, 2-0, la FC Argeș.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191