Meciuri grele într-o perioadă și mai grea

Meciuri grele într-o perioadă și mai grea

Petrolul va începe o serie de meciuri grele într-o perioadă și mai grea. Cu datorii peste tot și cu o conducere instabilă, după ce Costel Lazăr a renunțat, gruparea ploieșteană are de dus bătălii mari în campionat. Trupa antrenată de Nae Constatin are și un meci în Cupa României, însă șansele de calificare sunt minime după eșecul cu Sepsi și remiza cu Slobozia. Mai important este campionatul acolo unde fotbaliștii Petrolului trebuie să adune cât mai multe puncte astfel încât să treacă cu bine în 2023.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Prima înfruntare va fi mâine, de la ora 19.00, pe stadionul ,,Ilie Oană”, atunci când Petrolul întâlnește o veche rivală, Universitatea Cluj. Conform clasamentului, trupa petrolistă este favorită deoarece ocupă locul 7, cu 26 de puncte, în timp ce Clujul este pe poozitia 13, cu 18 puncte. Duelul va fi arbitrat de Sebastian Colţescu(București), ajutat la cele două linii de Adrian Popescu(Craiova) respectiv Marius Badea(Râmnicu Vâlcea). Rezervă este bucureșteanul Andrei Antonie. Arbitru VAR: Sorin Costreie (Buftea – Ilfov), arbitru AVAR: Bogdan Gheorghe (Bucureşti). Observator de arbitri este desemnat Eduard Dumitrescu(Pitești), iar observator de joc este brașoveanul Octavian Goga.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Tichetele pentru acest joc sunt disponibile on-line, dar și la casa de bilete a stadionului „Ilie Oană”, deschisă după următorul program:
Joi, 01 decembrie: 10.00 – 20.00
Vineri, 02 decembrie: 10.00 – 20.00

Să nu uităm: Cum a fost distrusa viata si cariera judecatoarei Ruxandra Popescu de „paraditorii” Portocală, Savu şi Onea, cu un dosar inventat

După jocul cu ardelenii, fotbaliștii Petrolului vor mai juca trei partide în două săptămâni:
marți, 6 decembrie, ora 19.00: FC Petrolul – U Craiova 1948 (Cupa României)
– miercuri, 14 decembrie, ora 19.00: Rapid București – FC Petrolul (Superliga, etapa 20)
– duminică, 18 decembrie, ora 14.30: FC Petrolul – U Craiova 1948 (Superliga, etapa 21)

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191