Medalii de aur de la box și kempo

Medalii de aur de la box și kempo

Sportivii secţiei de box și kempo a CSM Ploieşti au participat cu success la întrecerile în care au fost implicați recent. Pugiliștii antrenați de Titi Tudor și Adrian Pârlogea au boxat la Cupa României pentru Cadeţi, de la Brăila, reuşind să obţină 7 medalii: una de aur, două de argint şi patru de bronz! Pe treapta dedicată celui mai bun a urcat Ştefan Nae, cel care a cucerit aurul la categoria de greutate „70 kg” după ce i-a învins pe Rolenzo Talas, în semifinală, şi pe George Bratu (CS Medgidia), în finală!

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

Alţi doi sportivi ai clubului au încrucișat mânușile în finală, însă ambii au pierdut şi au fost nevoiţi să se mulţumească doar cu medaliile de argint: Augustin Dinu (66 kg) a pierdut la Eduard Şchiopu după ce trecuse în primele două meciuri de Marian Pătrulescu (RSC în prima repriză) şi Lucas Ionaş, iar Gabriel Ciobanu (75 kg), a fost învins de Adrian Mititelu, după ce se calificase în ultimul act în urma victoriei obţinută în semifinală în faţa lui Adrian Iovan. Medaliile de bronz au fost obţinute de Ciprian Moldoveanu (70 kg), Petru Şindilă (90 kg), Florin Dan şi Ionuţ Florescu (ambii la 36 kg).

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Colegii de la kempo s-au remarcat și ei la Campionatul Naţional de Kempo K1, competiţie desfăşurată în Sala „Apollo”, din Bucureşti, şi au reuşit să obţină trei medalii de aur şi patru de bronz! Performanţele sportivilor pregătiţi de Ştefan Panaitescu au fost următoarele:

Medalii de aur

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

– Robin Mihai – 13 ani, 40 kg;

– Richard Oghinciuc – 11 ani, 65 kg;

– Iliuţă Nicuşor – 17 ani, 75 kg;

Medalii de Bronz

– Florin Panaitescu – 15 ani, 95 kg;

– Alfonso Păun – 9 ani, 33 kg;

– Giulia Păun – 11 ani, 35 kg;

– Mario Alexandru Stanciuc – 20 ani, 65 kg;

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191