Mercur retrogradează între 23 august și 15 septembrie. Tot ce trebuie să știi ca să treci cu bine de această perioadă

Mercur retrogradează între 23 august și 15 septembrie. Tot ce trebuie să știi ca să treci cu bine de această perioadă

Mercur Retrograd reprezintă o perioadă în care planeta Mercur pare să se deplaseze înapoi în orbita sa în jurul Soarelui. Acest lucru generează un vârtej energetic ce poate influența în mod semnificativ modul nostru de comunicare, gândire și organizare.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Mercur retrogradează între 23 august și 15 septembrie

Însă, noi nu ar trebui să privim această perioadă ca pe o amenințare sau o temere, ci mai degrabă ca pe o oportunitate unică de auto-reflecție și dezvoltare personală.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Așadar, Mercur Retrograd în Fecioară este un aspect astral ce ne îndeamnă să explorăm aspectele mai subtile și mai puțin evidente ale existenței noastre. Mai mult, acesta este momentul potrivit pentru a recăpăta echilibrul interior, a ne conecta mai profund cu intuiția noastră și a ne îmbunătăți abilitățile de comunicare.

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Tot în această perioadă vom fi martorii unei transformări interioare, în timp ce Mercur retrograd ne provoacă să privim dincolo de suprafață și să explorăm adâncurile sufletului nostru. Acum este momentul ideal în care putem descoperi soluții inovatoare pentru problemele noastre, putem îmbunătăți relațiile noastre și putem găsi înțelegere și claritate în mijlocul haosului.

Ce este Mercur Retrograd?

Despre Mercur Retrograd știm că acest interval reprezintă o perioadă de aproximativ trei săptămâni, în care planeta Mercur pare să se miște înapoi pe orbita sa din jurul Soarelui, văzută din perspectiva Pământului.

Mai mult, această mișcare aparentă a lui Mercur este cauzată de diferența dintre viteza de rotație a Pământului și viteza de rotație a lui Mercur.

Mai mult decât atât, în tot timpul acestei perioade, Mercur pare să se miște înapoi prin zodiac, dând impresia că se întoarce asupra traseului său, iar această iluzie optică poate crea confuzie și probleme în viața noastră cotidiană, mai ales în ceea ce privește comunicarea, tehnologia, călătoriile și negocierile.

Totodată, în timpul Mercur Retrograd, putem întâmpina dificultăți în a comunica cu alții, iar mesajele noastre pot fi interpretate greșit sau pot fi pierdute. Chiar și tehnologia poate fi mai predispusă la defecțiuni sau la probleme, iar călătoriile și transportul pot fi mai dificile decât de obicei.

Până la finalul anului 2023 , Mercur va mai fi retrograd de încă 2 ori

Între 23 august – 15 septembrie (Fecioară)

Pentru că Mercur stăpânește semnul zodiacal al Fecioarei, un retrograd prin acest semn nu va afecta foarte mult viața zodiilor. Fecioara conduce tot ce are de-a face cu viața de zi cu zi, inclusiv munca, sănătatea și rutina.

În momentul în care Mercur retrogradează în Fecioara, zodiile ar putea întâmpina întârzieri și ar putea rata termenele limită la diferite proiecte de la muncă sau ar avea probleme cu comunicarea în parteneriatele lor profesionale.

Între 13 decembrie (Capricorn) – 1 ianuarie 2024 (Săgetător)

Apoi, Mercur va retrograda în Capricorn, în prima casă a personalității și a caracterului. În acea perioadă, vor avea loc evenimente importante în viața zodiilor și vor trebui să se concentreze asupra vieții lor personale.

Și asta nu este tot. Cu toate acestea, pot exista întârzieri în diferitele acțiuni întreprinse, care pot provoca frustrare și furie. Astrele recomandă ca persoanele să rămână calme și răbdătoare.

Zodiile afectate de Mercur Retrograd din 2023 în Fecioară (23 august – 15 septembrie)

Cat despre perioada Mercur Retrograd din 23 august până în 15 septembrie din 2023, aceasta promite să fie una plină de provocări și oportunități de creștere personală.

Fecioară (23 august – 22 septembrie)

Nativii Fecioară vor simți cu putere influența acestui tranzit. Aici pot apărea dificultăți în comunicarea cu ceilalți, conflicte în relații și o tendință crescută de a se critica pe ei înșiși. Așadar, important este ca acești nativi să își acorde timp pentru auto-reflecție și să găsească modalități să își exprime nevoile și gândurile cu claritate.

Gemeni (21 mai – 20 iunie)

În cazul Gemenilor pot fi și ei influențați într-o oarecare măsură de această retrogradare. Ei vor resimți o creștere a confuziei și a încurcăturilor în comunicare, precum și dificultăți în a-și exprima ideile și opiniile. Mai mult, este important ca Gemenii să fie răbdători și să fie conștienți de modul în care își transmit mesajele, acordând atenție detaliilor și clarității.

Pești (19 februarie – 20 martie)

În schimb, în cazul nativilor Pești, Mercur Retrograd în Fecioară poate aduce o perioadă de introspecție și reflecție asupra modului în care își organizează viața și comunică cu ceilalți. În această perioadă este posibil să apară confuzii în planificări și înțelegeri, iar gândirea poate fi mai puțin clară. Ei sunt sfătuiți să-și acorde timp pentru meditație și pentru a-și asculta intuiția, ceea ce le poate oferi ghidare în timpul acestei perioade.

Săgetător (22 noiembrie – 21 decembrie)

Și, nu în ultimul rând, Săgetătorii ar putea simți efectele acestei retrogradări în domeniul relațiilor și al comunicării. În acest fel, pot apărea dificultăți în a-și exprima emoțiile și în a-și înțelege partenerii de viață. Totodată, este important ca Săgetătorii să fie deschiși la comunicare și să își exprime nevoile cu claritate, evitând presupunerile și confuziile care pot apărea în această perioadă.

CITEȘTE ȘI: Care sunt cele mai mari frici ale zodiei Săgetător. Temerile acestui nativ

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191