Mesajul lui Tudor Chirilă după ce Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” 2023. „A fost cea mai grea decizie. Am închis un cerc început în 2014”

Mesajul lui Tudor Chirilă după ce Alexandra Căpitănescu a câștigat „Vocea României” 2023. „A fost cea mai grea decizie. Am închis un cerc început în 2014”

Cel de-al 11-lea sezon „Vocea României” s-a încheiat, vineri seară, în aplauzele publicului care și-a adjudecat câștigătorul. În urma voturilor celor de acasă, Alexandra Căpitănescu a fost desemnat cea mai bună voce a României în acest an. Emisiunea „Vocea României” a fost aseară lider incontestabil de audiență.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Finala celei mai intense competiții a vocilor a arătat cum energia, puterea și emoția sunt doar câteva dintre elementele pe care fiecare concurent ajuns în această etapă a show-ului le are. Echipele Tudor Chirilă, Irina Rimes, Theo & Horia și Smiley au avut 12 reprezentații impresionante pe scenă, care au ajuns la inimile telespectatorilor.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Aseară, românii au decis favoritul din acest sezon: Alexandra Căpitănescu, din echipa lui Tudor Chirilă, a câștigat marele trofeu și premiul în valoare de de euro. În plus, acest titlu îi va aduce și invitația de a urca pe scena celebrului festival Electric Castle, în 2024.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

„Pentru mine, acest sezon de «Vocea României» a însemnat un carusel de emoții. Plec cu un bagaj enorm de cunoștințe, informații, experiență, iar pentru mine asta contează cel mai mult. Mi-am dorit să profit de aceste momente și asta am făcut în finală, m-am simțit ca la un concert de-ale mele – cel mai frumos concert, cu cel mai frumos și numeros public.

Mi-a plăcut că am avut ocazia să lucrez cu Tudor și îi mulțumesc lui, întregii echipe și tuturor celor de acasă! Eu nu am avut curaj să merg la «Vocea României», așa că oamenii talentați trebuie să profite de această oportunitate fiindcă doar trecând prin această experiență și astfel de stări, poți ajunge un artist complex. Cântați ca și cum trăiți doar pentru asta!”, a spus Alexandra Căpitănescu.

Echipa Tudor Chirilă a câștigat pentru a șasea oară titlul de Vocea României, iar după succesul de aseară, antrenorul a declarat:

„A fost un sezon extraordinar. A fost cea mai grea decizie la piesele Alexandrei, mai ales la piesa principală. Am ascultat mult, m-am conectat cu publicul și am înțeles că oamenii vor rock. Am închis un cerc început în 2014 cu Tiberiu Albu, care a cântat cu Irina Baianț, iar acum Alexandra cu partenerul Irinei, din musical, Adrian Nour.

Sunt la al șaselea trofeu, este important să mă lupt pentru concurenții mei. Când oamenii vin cu mari speranțe, avem responsabilitatea față de ei, mai ales în finală. Le mulțumesc celor care au comentat și mi-au dat direcția, tuturor celor din jurul meu (Irina Baianț, echipa de producție, band-ul și toți cei care au sprijinit momentele – sper să nu uit pe cineva, din cauza emoțiilor), dar mai ales publicului, care anul acesta m-a ghidat”.

Google News Urmărește-ne pe Google News

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191