Messi a doborât recordul de like-uri!

Messi a doborât recordul de like-uri!

Lionel Messi a doborât recordul de like-uri pentru o postare a unui sportiv pe Instagram, informează cotidianul belgian Le Soir, preluat de agerpres.ro, după ce fotbalistul argentinian a fost MVP-ul câştigării Cupei Mondiale 2022 din Qatar de către naţionala ţării sale.

Mesaj din partea judecatorilor pentru „Portocala si Onea”: Magistrati cu un profil nesanatos

În mai puţin de 24 de ore, peste 43 de milioane de oameni au dat like postării argentinianului care a sărbătorit câştigarea titlului de campion mondial. Lionel Messi a ridicat duminică singurul trofeu major care lipsea din palmaresul său: Cupa Mondială. Argentinianul şi-a îndeplinit în sfârşit visul, după care s-a exprimat pe reţelele de socializare în legătură cu fericirea pe care o simte.

Un băiețel de cinci ani din Ploieşti, diagnosticat cu leucemie, are șanse la viată dacă îi suntem alături

„Mulţumesc mult familiei mele, tuturor celor care mă susţin şi, de asemenea, tuturor celor care au crezut în noi. Demonstrăm încă o dată că argentinienii, atunci când luptă împreună şi sunt uniţi, sunt capabili să realizeze ce şi-au propus. Meritul aparţine acestui grup, care este deasupra individualităţilor, este forţa tuturor care luptă pentru acelaşi vis care a fost şi visul tuturor argentinienilor”.

OPC a amendat Ploiesti Shopping City, dupa ce ziarul nostru a publicat imagini cu mizeria de la fast-food-uri

Messi, a devenit, duminică, primul fotbalist care câştigă de două ori ”Balonul de Aur”, decernat celui mai bun jucător al Cupei Mondiale, după ce a condus echipa națională spre titlul mondial în Qatar. Messi a mai obţinut ”Balonul de Aur” în urmă cu opt ani, la ediţia din Brazilia (2014), când Argentina a pierdut finala cu Germania (0-1), după prelungiri. Leo Messi a încheiat ediţia din Qatar cu şapte goluri marcate, dintre care două în finală. Sursa:agerpres.ro

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191