Metoda simplă și legală prin care poți plăti mai puțin pentru o poliță RCA: reducere cu peste 30%

Metoda simplă și legală prin care poți plăti mai puțin pentru o poliță RCA: reducere cu peste 30%

Prețurile polițelor RCA au crescut foarte mult și mulți șoferi vor avea probleme în a-și achiziționa noile polițe. Există o metodă legală, dar mai puțin utilizată, prin care ne putem reduce costul polițelor.
La fiecare început de an, Autoritatea de Supraveghere Financiară publică tabelul cu prețul de referință pentru polițele RCA. În funcție de mașină, de vârsta șoferului, dar și alte elemente se va stabili prețul de referință.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Legea spune că dacă avem cel puțin trei oferte de la trei firme diferite, care sunt mai mari cu 36% decât tariful de referință, atunci ne putem adresa Biroului Asigurătorilor Auto Români – BAAR – pentru a primi o nouă ofertă de asigurare la un preț mai mic, informează StirileProTV.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Polițe mai ieftine cu câteva sute de lei
După ce v-ați adresat BAAR, cei de la Birou vor calcula prețul unei polițe mai ieftine, în funcție de prețul de referință și de bonus-mal-ul clientului.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Astfel puteți obține asigurări cu câteva sute de lei mai ieftine. În loc de 1600 de lei puteți plăti 1100 sau 12oo de lei, o reducere consistentă față de prețul inițial.

De asemenea, o altă metodă este să cumpărăm polițele online de pe site-urile firmelor de asigurări. Această metodă va aduce o reducere de 1-3% din prețul pe care l-am plăti la o reprezentanță.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191