Miliardar din SUA, injectat cu plasma fiului său pentru a întineri: „Am evaluat sute de terapii pentru longevitate”

Miliardar din SUA, injectat cu plasma fiului său pentru a întineri: „Am evaluat sute de terapii pentru longevitate”

Bryan Johnson, în vârstă de 45 de ani, caută secretul tinereții eterne, iar recent, în speranţa că va putea să-şi inverseze vârsta biologică, şi-a injectat sângele fiului său adolescent.

În atenția Prefecturii Prahova, Garzii de Mediu, ANAF, ISC! Activități ilegale pe malul râului Teleajen, ale firmei Vierstein Bau

În vârstă de 45 de ani, Bryan Johnson urmează de ani de zile o dietă strictă şi un regim dur de antrenament.

ONEA, DISTRUS DE FETIS – Fosta sefa AEP Ana Maria Patru a luat achitare pe linie. Judecatorul TMB Cristian Balan a constatat ca procurorii Lucian Onea si Cerasela Raileanu de la DNA Ploiesti au trimis-o in judecata pe Patru pentru un trafic de influenta inexistent

Preocupat de aspectul sau fizic, bărbatul, împreună cu tatăl său, Richard, în vârstă de 70 ani, şi fiul său, Talmage, de 17 ani, au mers la o clinică din Dallas pentru un tratament de întinerire.

3,3 milioane de euro pentru modernizarea Bulevardului Castanilor. Primaria a lansat licitatia/ Lucrarile vor dura maxim 3 luni

„Am evaluat sute de terapii pentru longevitate și mi s-a părut a fi ceva de proporții epice ca fiul meu, tatăl meu și cu mine să facem primul schimb multi-generațional de plasmă”, a spus Bryan.

Astfel, plasma adolescentului Talmage a fost injectată în venele tatălui său, în speranța că va repara orice deteriorare celulară, aceeași procedură fiind aplicată și în cazul bunicului în vârstă de 70 de ani.

Studiile efectuate pe şoareci par să sugereze că plasma din corpurile mai tinere poate îmbunătăți sănătatea generațiilor mai în vârstă.

Totuși, experţii spun că rezultatele acestor experimente nu sunt concludente şi că oamenii nu ar trebui să se bazeze pe asemenea speculaţii.

Cu toate acestea, echipa lui Bryan crede că miliardarul va reuşi să îşi inverseze vârsta biologică, iar afaceristul a transmis că va publica rezultatele transfuziei sale de sânge în lunile următoare.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191