Miliardarul care a înființat unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din lume a murit de bătrânețe, la 98 de ani

Miliardarul care a înființat unul dintre cele mai mari lanțuri de magazine din lume a murit de bătrânețe, la 98 de ani

Miliardarul japonez Masatoshi Ito, care a transformat magazinele de cartier 7-Eleven într-un imperiu global, a murit la vârsta de 98 de ani. Potrivit unui comunicat al companiei, el a murit de bătrânețe, la sfârșitul săptămânii trecute.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

„Dorim să ne exprimăm recunoștința sinceră pentru bunătatea pe care ne-a arătat-o de-a lungul vieții”, a transmis Seven & i Holdings, potrivit BBC.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Există peste 83.000 de magazine 7-Eleven în întreaga lume, iar un sfert dintre ele se află în Japonia. În 1956, Masatoshi Ito a preluat o mică afacere cu magazine de îmbrăcăminte în Tokyo, condusă de unchiul său. Mai târziu, el a redenumit businessul în Ito-Yokado și a transformat afacerea într-un lanț de magazine care vindeau orice, de la produse alimentare până la haine.

Luju.ro: ÎN LOC SĂ FIE ÎN PUŞCĂRIE, NEGULESCU AMENINȚĂ– Mesaj trimis de paraditorul „Portocală” fostului premier Victor Ponta

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191