Milionarul prahovean Mihai Tufan va fi eliberat azi din Penitenciarul Ploieşti

Milionarul prahovean Mihai Tufan va fi eliberat azi din Penitenciarul Ploieşti

Milionarul prahovean Mihai Tufan, care a fost condamnat pentru tentativă de omor, va fi eliberat, azi, condiţionat din Penitenciarul Ploieşti, unde îşi ispăşea pedeapsa pentru tentativă de omor.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Tribunalul Prahova a respins azi, definitiv, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti faţă de decizia Judecătoriei Ploieşti care a admis propunerea de liberare condiţionată a inculpatului.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Reamintim că Tufan a fost condamnat pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat de mai multe ori o femeie. Este vorba despre Daniela Huhulea, directoarea uneia dintre firmele administrate de Mihai Tufan, afaceristul fiind condamnat pentru această faptă la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Ulterior, pedeapsa i-a fost majorată cu 4 luni după ce judecătorii au contopit-o cu cea primită într-un alt dosar, pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Mihai Tufan figura, în 2020, în top 50 al celor mai bogaţi români.