Milionarul prahovean Mihai Tufan va fi eliberat azi din Penitenciarul Ploieşti

Milionarul prahovean Mihai Tufan va fi eliberat azi din Penitenciarul Ploieşti

Milionarul prahovean Mihai Tufan, care a fost condamnat pentru tentativă de omor, va fi eliberat, azi, condiţionat din Penitenciarul Ploieşti, unde îşi ispăşea pedeapsa pentru tentativă de omor.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Tribunalul Prahova a respins azi, definitiv, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti faţă de decizia Judecătoriei Ploieşti care a admis propunerea de liberare condiţionată a inculpatului.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Reamintim că Tufan a fost condamnat pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat de mai multe ori o femeie. Este vorba despre Daniela Huhulea, directoarea uneia dintre firmele administrate de Mihai Tufan, afaceristul fiind condamnat pentru această faptă la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Ulterior, pedeapsa i-a fost majorată cu 4 luni după ce judecătorii au contopit-o cu cea primită într-un alt dosar, pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Mihai Tufan figura, în 2020, în top 50 al celor mai bogaţi români.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191