Milionarul prahovean Mihai Tufan va fi eliberat azi din Penitenciarul Ploieşti

Milionarul prahovean Mihai Tufan va fi eliberat azi din Penitenciarul Ploieşti

Milionarul prahovean Mihai Tufan, care a fost condamnat pentru tentativă de omor, va fi eliberat, azi, condiţionat din Penitenciarul Ploieşti, unde îşi ispăşea pedeapsa pentru tentativă de omor.

O nouă plângere pe numele „paraditorilor” Onea şi Răileanu! Inspecția Judiciară cerceteaza modul în care i-a fost fabricat dosarul Anei Maria Pătru

Tribunalul Prahova a respins azi, definitiv, contestaţia formulată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Ploieşti faţă de decizia Judecătoriei Ploieşti care a admis propunerea de liberare condiţionată a inculpatului.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Reamintim că Tufan a fost condamnat pentru tentativă de omor după ce a înjunghiat de mai multe ori o femeie. Este vorba despre Daniela Huhulea, directoarea uneia dintre firmele administrate de Mihai Tufan, afaceristul fiind condamnat pentru această faptă la o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ulterior, pedeapsa i-a fost majorată cu 4 luni după ce judecătorii au contopit-o cu cea primită într-un alt dosar, pentru conducere pe drumurile publice sub influenţa alcoolului.

Mihai Tufan figura, în 2020, în top 50 al celor mai bogaţi români.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191