Ministrul ucrainean de Interne a murit, în urma prăbuşirii unui elicopter în regiunea Kiev

Ministrul ucrainean de Interne a murit, în urma prăbuşirii unui elicopter în regiunea Kiev

Şeful Poliției Naționale a Ucrainei, Ihor Klimenko, a anunţat că ministrul ucrainean de interne, Denis Monastirski, prim-adjunctul acestuia şi un secretar de stat au murit în urma prăbuşirii unui elicopter în Brovari, regiunea Kiev. Potrivit lui Klimenko, bilanţul preliminar indică 16 morți, inclusiv doi copii, scrie Rador.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Dintre aceștia, nouă se aflau la bordul elicopterului. „22 de victime se află în spital, dintre care 10 copii. Toate serviciile de intervenţie lucrează la fața locului. Locul incidentului este în curs de examinare” – a adăugat Klimenko. Amintim că un elicopter s-a prăbuşit, miercuri dimineaţă, pe teritoriul unei grădinițe din Brovari, după care a izbucnit un incendiu. Deocamdată, nu se știe ce a cauzat prăbușirea elicopterului.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191