Ministrul ucrainean de Interne a murit, în urma prăbuşirii unui elicopter în regiunea Kiev

Ministrul ucrainean de Interne a murit, în urma prăbuşirii unui elicopter în regiunea Kiev

Şeful Poliției Naționale a Ucrainei, Ihor Klimenko, a anunţat că ministrul ucrainean de interne, Denis Monastirski, prim-adjunctul acestuia şi un secretar de stat au murit în urma prăbuşirii unui elicopter în Brovari, regiunea Kiev. Potrivit lui Klimenko, bilanţul preliminar indică 16 morți, inclusiv doi copii, scrie Rador.

Primarul Adrian Ungureanu (Brebu) loveste din nou! Dupa ce a injurat „babele de la biserica” si i-a spus unui profesor sa „il pupe in c…”, acum se ia de cei nemultumiti de cum s-a facut deszapezirea: „gunoaie ale comunitatii”

Dintre aceștia, nouă se aflau la bordul elicopterului. „22 de victime se află în spital, dintre care 10 copii. Toate serviciile de intervenţie lucrează la fața locului. Locul incidentului este în curs de examinare” – a adăugat Klimenko. Amintim că un elicopter s-a prăbuşit, miercuri dimineaţă, pe teritoriul unei grădinițe din Brovari, după care a izbucnit un incendiu. Deocamdată, nu se știe ce a cauzat prăbușirea elicopterului.

Dezvaluiri Romania TV/ Cum isi „paradea” Mircea Negulescu (Portocală) victimele: I-a solicitat directorului ANAF Ploiești angajarea unui apropiat. Urmare a refuzului, i-a făcut dosar penal

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191