Mircea Cosma si Ludmila Sfirloaga au primit distinctii din partea Mitropoliei Basarabiei

Mircea Cosma si Ludmila Sfirloaga au primit distinctii din partea Mitropoliei Basarabiei

Mircea Cosma si Ludmila Sfirloaga, cetateni de onoare ai raionului Calarasi din Republica Moldova, au primit, astazi, distinctii din partea Mitropoliei Basarabiei, pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor bisericii din Sadova.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

„Azi la biserica din Sadova a avut loc decernarea distinctiilor Mitropliei Basarabiei cetatenilor de onoare ai raionului Calarasi Ludmila Sfarloaga si Mircea Cosma, ”In semn de inalta apreciere si pretuire pentru promovarea si sustinerea bisericii noastre”.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Gramatele Metropolitane nr 35 si 36 respectiv pentru ordinul Sf.Voievod Stefan cel Mare gradul I si Sf.Cuvioasa Parascheva au fost acordate in biserica din localitate.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

Mentionam ca cei doi prahoveni sunt cetateni de onoare ai raionului Calarasi din anul 2016.”, se arata pe pagina oficiala a Euroregiunii Siret-Prut-Nistru.