Mircea Cosma si Ludmila Sfirloaga au primit distinctii din partea Mitropoliei Basarabiei

Mircea Cosma si Ludmila Sfirloaga au primit distinctii din partea Mitropoliei Basarabiei

Mircea Cosma si Ludmila Sfirloaga, cetateni de onoare ai raionului Calarasi din Republica Moldova, au primit, astazi, distinctii din partea Mitropoliei Basarabiei, pentru sprijinul acordat de-a lungul anilor bisericii din Sadova.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

„Azi la biserica din Sadova a avut loc decernarea distinctiilor Mitropliei Basarabiei cetatenilor de onoare ai raionului Calarasi Ludmila Sfarloaga si Mircea Cosma, ”In semn de inalta apreciere si pretuire pentru promovarea si sustinerea bisericii noastre”.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Gramatele Metropolitane nr 35 si 36 respectiv pentru ordinul Sf.Voievod Stefan cel Mare gradul I si Sf.Cuvioasa Parascheva au fost acordate in biserica din localitate.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Mentionam ca cei doi prahoveni sunt cetateni de onoare ai raionului Calarasi din anul 2016.”, se arata pe pagina oficiala a Euroregiunii Siret-Prut-Nistru.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191