Misterul femeii cu sandale albe, ucisă și îngropată în Pădurea Neagră din sud-vestul Germaniei. Anchetatorii presupun că ar fi din Europa de Est

Misterul femeii cu sandale albe, ucisă și îngropată în Pădurea Neagră din sud-vestul Germaniei. Anchetatorii presupun că ar fi din Europa de Est

Cadavrul femeii de aproximativ 20 de ani a fost găsit pe 24 iulie 1997 într-o zonă de pădure din apropierea Todtnau, lângă parcarea „Weissenbach”. Trupul fără viață zăcea într-o groapă, iar poliția este sigură că omorul trebuie să fi avut loc cu câteva zile înainte.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

image

„Persoana decedată avea 1,64 metri înălțime, era subțire și avea părul castaniu închis, de până la 34 de centimetri lungime”, potrivit unei descrieri furnizate de anchetatori.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

image

Purta o fustă albastră cu un model floral deschis, marca „De Ville”, și o centură din plastic albastră, cu o cataramă aurie, un tricou „Speedway” și sandale albe, mărimea 38, de la „Roberto Santi”.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

image

Anchetatorii presupun că femeia decedată era europeană, poate din Europa de Est, scrie Bild. Cu toate acestea, potrivit unui comunicat al poliției, un lucru este cert: „La acea vreme, îmbrăcămintea purtată era disponibilă pentru vânzare în Germania și Elveția”.

Biroul de Stat al Poliției Criminale din Stuttgart a publicat o fotografie care arată chipul persoanei ucise astfel că, oricine o recunoaște pe femeie și poate oferi informații care să conducă la identificarea acesteia va primi o recompensă de de euro de la autoritățile de anchetă.

image

Poliția nu a reușit să conecteze cadavrul la niciun raport de persoane dispărute de când a fost găsit, în 1997, și până în prezent. De aceea, anchetatorii speră acum că fotografia va readuce noi probe în acest caz. Martorii ar trebui să contacteze poliția din Lörrach la 07621/176-800. 

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191