Misterul TIR-ului abandonat pe E85 acum o lună a fost elucidat. Șoferul a fost găsit spânzurat în pădurea din apropiere

Misterul TIR-ului abandonat pe E85 acum o lună a fost elucidat. Șoferul a fost găsit spânzurat în pădurea din apropiere

Un TIR a fost abandonat în urmă cu aproape o lună la marginea drumului E85, pe raza județului Suceava. Pentru că șoferul a fost de negăsit, Poliția a luat legătura cu proprietarul camionului, o firmă din Ucraina. Un alt șofer a venit și l-a preluat, dar în continuare primul conducător auto a rămas dispărut. Misterul a fost eludidat acum: bărbatul a fost găsit spânzurat într-o pădure din apropiere.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Potrivit Monitorul de Suceava, un bărbat spânzurat a fost găsit săptămâna aceasta într-o pădure de salcâmi din satul Forăști, amplasată la aproximativ un kilometru de E85.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Polițiștii au început o anchetă și în primă fază s-a stabilit că decesul survenise cu cel puțin două-trei săptămâni în urmă. Astfel s-a făcut legătura cu TIR-ul abandonat în urmă cu aproape o lună.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Atunci, autoritățile au fost sesizate că la marginea drumului E85 a fost abandonat un TIR care bloca parțial drumul. Polițiștii au contactat firma din Ucraina și un alt șofer trimis pentru a-l prelua.

Șoferul inițial, un bărbat de aproximativ 50 de ani, a fost dat dispărut. Se pare că înainte de dispariție avusese o discuție cu patronul din Ucraina.

Cadavrul găsit acum în pădure se află la aproximativ un kilometru de locul în care a fost abandonat autotrenul. Anchetatorii ar fi găsit mai multe indicii care sugerează că bărbatul mort este șoferul ucrainean, însă acest lucru va fi stabilit cu certitudine abia după expertize criminalistice.

După cercetarea de la fața locului, cadavrul a fost ridicat de Serviciul Județean de Medicină Legală Suceava, în vederea efectuării necropsiei. Anchetatorii cred că este vorba de sinucidere.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191