Mobilizare exemplară, la Centrul de Transfuzii din Ploieşti. Zeci de donatori au sarit în sprijinul victimelor de la Crevedia

Mobilizare exemplară, la Centrul de Transfuzii din Ploieşti. Zeci de donatori au sarit în sprijinul victimelor de la Crevedia

Mobilizare fara precedent din partea ploiestenilor pentru victimele tragediei de la Crevedia.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Zeci de donatori au sarit in sprijinul celor afectati de exploziile de la statia GPL, la Centrul de Transfuzii din Ploiesti existand, in acest moment, o activitate intensa.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

„Ieri am fost martorii unei mobilizări uluitoare a prahovenilor!

ITM Prahova: De la 1 octombrie 2023, salariul de bază minim brut se stabileşte la 3.300 lei

Chiar înainte ca Centrul de Transfuzii Sanguine din Ploiești să-și deschidă porțile, la ora 6 dimineața, oameni solidari erau pregătiți să doneze sânge pentru victimele tragediei de la Crevedia.

Rapiditatea acestui gest hotărât nu poate decât să ne inspire și arată clar că în momente critice, trebuie să ne ridicăm împreună.

Trebuie să credem că putem aduce un strop de lumină în întunericul acestor momente. Haideți să dăm dovadă de solidaritate și să donăm sânge, pentru că fiecare picătură contează!

Putem să ajutăm și trebuie să o facem! Trebuie să acționăm și, totodată, să ne rugăm pentru sănătatea celor răniți, pentru familiile celor care au murit și să arătăm solidaritate, responsabilitate pentru cei care trec prin clipe atât de grele!”, a scris deputatul PSD Prahova Bogdan Toader.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191