Moment șocant la înmormântarea Alinei! Tânăra ucisă în Mangalia a plâns în sicriu. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Moment șocant la înmormântarea Alinei! Tânăra ucisă în Mangalia a plâns în sicriu. Oamenilor nu le-a venit să creadă

Ieri a fost o zi cu lacrimi pentru toată România! Alina, tânăra ucisă în Mangalia a fost condusă pe ulltimul drum de familie, prieteni și oameni care au vrut să îi fie alături în ultimele momente. În timp ce toată lumea se afla la înmormântare, un detaliu șocant a atras atenția. Alina a început să plângă în timp ce se afla în sicriu.

Apel către Garda de Mediu Prahova: Ploieştiul se sufocă! Lista marilor poluatori care ne pun sănătatea în pericol

Alina a fost înmormântată ieri și condusă pe ultimul drum cu multă durere în suflet și lacrimi, de persoanele care au iubit-o. Tânăra ucisă în Mangalia a șocat oamenii și la propria înmormântare, când a început să plângă, iar momentul a fost observat de cei prezenți. Cazul ei a șocat întreaga țară, iar acest lucru s-a întâmplat și în ultimele sale momente.

OPC Prahova a făcut ravagii în parcurile auto din Ploieşti. Peste 400 de maşini, scoase de la vânzare

Alina a început să plângă la propria înmormântare

Tânăra din Mangalia a fost omorâtă de prietena ei cea mai bună, băgată într-o valiză și abandonată în parc. Gestul Loredanei Atanăsoaie a lăsat un gust amar în sufletele tuturor și o traumă greu de vindecat în cazul taximetristului, care a luat parte, fără să știe, la o crimă macabră. Trupul neînsuflețit al Alinei a fost înmormântat ieri, iar la evenimentul dureros au luat parte o mulțime de oameni.

Concurs de fotografie lansat de fosta Rafinărie Steaua Română. Premii in valore de 3000 euro

Cu toții au văzut faptul că, la un moment dat, Alina a vărsat câteva lacrimi, în timp ce se afla în sicriu. Din ochiul ei au început să curgă lacrimi, iar acest lucru are o dublă semnificație.

Din punct de vedere științific, specialiștii consideră acest lucru va fiind normal și firesc pentru o persoană care a decedat. În același timp, spiritualitatea spune că persoana care a decedat regretă faptul că a părăsit această lume, iar astfel se explică faptul că i-au curs lacrimi.

”Uitați, plânge! Alina plânge cu noi!”, ”Alina plânge la propria înmormântare”, au spus persoanele prezente la înmormântare.

Unde a plecat Loredana, după ce și-a ucis prietena

Loredana Atănăsoaie și-a ucis prietena cu sânge rece, iar mai apoi s-a comportat normal și firesc, ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat. După ce i-a luat viața Alinei și a băgat-o într-o valiză, iar mai apoi a abandonat-o în parc, criminala s-a întors la cazare, a stat în pat câteva minute și s-a dus la locul de muncă. Acela a fost și locul de unde oamenii legii au ridicat-o.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191