Momentul exploziei de pe podul Kerci. Cum arată acum Podul lui Putin

Momentul exploziei de pe podul Kerci. Cum arată acum Podul lui Putin

Pe rețelele sociale au apărut primele imagini care ar fi surprins momentul exploziilor de podul Kerci, scrie canalul ucrainean Nexta, care preia o filmare publicată de surse ruse.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

„Propagandiștii ruși au publicat o înregistrare care ar fi surprins atacul pe Podul Crimeii”, a scris publicația Nexta în dreptul unor imagini surprinse în timpul nopții, care arată o serie de explozii în depărtare.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

Atacul ar fi avut loc la ora 03:20, potrivit contului de Twitter Tendar, care mai precizează că absența tirurilor de artilerie antiaeriană sugerează că ar fi vorba de un atac pe apă.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Într-o altă filmare din timpul zilei, realizată din dronă, se vede că o parte din pilonii podului au fost distruși, ceea ce a condus la înclinarea căii rutiere.

Podul Kerci, care leagă Crimeea de Rusia peste strâmtoarea Kerci, a fost avariat de o explozie în cursul nopții de duminică spre luni. Două persoane au murit și una a fost rănită.

Atacul a fost „o operațiune specială a forțelor navale ale Forțelor Armate ale Ucrainei și a Serviciului de Securitate al Ucrainei”, au declarat surse din Serviciul de Securitate al Ucrainei, citate de BBC.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191