Momentul în care Diana a fost înghițită de valuri, surprins în imagini! Iubitul ei a încercat până în ultima clipă să o salveze / FOTO

Momentul în care Diana a fost înghițită de valuri, surprins în imagini! Iubitul ei a încercat până în ultima clipă să o salveze / FOTO

Au apărut imagini cutremurătoare cu momentul în care Diana a fost înghițită de valuri. Tragedia a fost surprinsă de camerele de filmat și dovedesc că iubitul ei, cu care intrase în Marea Neagră, a încercat să o salveze până în ultima clipă.

Locuitorii din Păcureți mor de sete! Niciun strop de apă la robinet. Noul primar Ionuț Voicu e zero barat!

Diana a murit la doar 20 de ani, după o scurtă plimbare pe plajă, alături de iubitul ei și un alt prieten. Tânăra și partenerul ei au intrat în apă, fără să știe ce tragedie urmează să se întâmple. Diana a fost luată de curenți și nu a mai avut nicio șansă să se salveze. Valurile au fost foarte mari în acel moment.

Virgiliu Nanu, cu ochii pe lucrările derulate în Slănic: „Vreau să mă asigur că lucrările corespund şi că fondurile sunt folosite corect!”

Momentul în care Diana a fost luată de curenții Mării Negre a fost filmat

Tânăra de 20 de ani ar fi vrut, inițial, să intre doar cu picioarele în apă, î n stațiunea Sochi din Rusia, și să stea câteva minute. Însă, din cauza valurilor mari, a ajuns mai departe în mare, suficient cât să fie trasă de curenți. Iubitul ei a încercat să o tragă spre el și să îi salveze viața, iar acest lucru s-a întâmplat de câteva ori în câteva secunde.

Dezinteres criminal! Primarul Alin Moldoveanu lasă Spitalul din Câmpina fară aer condiționat! Pacienții şi medicii se sufocă la 40 de grade!

Diana a luptat să trăiască, însă valurile au fost prea mari. La un moment dat, iubitul ei nu a mai putut să intre după ea, căci și-ar fi pus viața în pericol.

A privit neputincios cum tânăra de 20 de ani a fost înghițită la propriu de valurile uriașe. Imaginile surprinse de camerele de filmat sunt de-a dreptul tulburătoare.

Sora fetei este revoltată

Sora Dianei este foarte revoltată după tragedie și nu înțelege de ce tânăra nu a putut fi salvată, în contextul în care erau foarte multe persoane care priveau incidentul.

Aceasta a spus că, deși cu toții au văzut ce se întâmplă, nimeni nu a intrat în apă pentru a o salva de la moarte pe sora ei. Trupul neînsuflețit al fetei a fost găsit la scurt timp.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191