Momentul îngrozitor în care un aparat de la o sală de forță zdrobește gâtul unui bărbat. Imaginile sunt greu de privit VIDEO

Momentul îngrozitor în care un aparat de la o sală de forță zdrobește gâtul unui bărbat. Imaginile sunt greu de privit VIDEO

Un brazilian are sub 1% șanse de a mai merge vreodată, după ce un aparat de la o sală de forță i-a zdrobit gâtul. Imaginile îngrozitoare ale incidentului au fost surprinse de camerele de supraveghere.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Regilanio da Silva a scăpat cu viață după ce a fost operat sâmbătă de urgență, dar doctorii spun că bărbatul de 42 de ani, tată a trei copii, are ”mai puțin de 1% șanse să-și recupereze funcțiile motorii și senzitive”, scrie Daily Mail.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Momentul îngrozitor a fost suprins de camerele de supraveghere ale sălii de sport din Juazeiro do Norte, Brazilia, în care se afla da Silva.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Bărbatul făcea o pauză între exerciții și stătea liniștit pe banca aparatului, când pârghia acestuia a cedat și toată forța celor 150 de kilograme de greutăți i-a zdrobit pur și simplu gâtul.   

A durat câteva clipe până când cei din jur au sesizat ce s-a întâmplat, iar în imagini pot fi văzuți trei bărbați care sar să îndepărteze aparatul de pe spatele lui da Silva, în timp ce solicită disperați ajutor.

Bărbatul a fost dus de urgență la spital, unde a suferit o operație de 4 ore, menită să-i salveze viața. În cele din urmă, starea lui a fost stabilizată, dar neurochirurgul Jose Correia a declarat că bărbatul va rămâne aproape complet paralizat. Sora lui da Silva, Maria das Dores, a spus că acesta mai are, totuși, mobilitate în brațe.

Depinde foarte mult de gradul de accidentare la început, de nivelul de revenire a funcțiilor anterioare. Nu există activitate nici motorie, nici sensitivă, din păcate. Este cea mai gravă leziune care există din punct de vedere al leziunilor neurologice. Șansa este, statistic, mai mică de 1% din revenirea funcțiilor motorii și sensitive”, a spus dr. Correia.

Potrivit 220 FIT gym, aparatul a fost achiziționat cu mai puțin de 60 de zile în urmă și era în stare perfectă.

Familia lui Da Silva a spus că cei dragi și sala de sport împart costul operației de de dolari. De atunci, și-au deschis un cont pe site-ul de crowdfunding, Vakinha, pentru a strânge fonduri pentru recuperarea lui da Silva.

Să ne rugăm ca Regi să-și revină repede și ca progresul său să fie binecuvântat de harul divin pentru a-și recăpăta mișcarea picioarelor”, a transmis familia.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191