Momentul șocant în care un salvamar împinge cu piciorul un tânăr în bazin de pe o platformă înaltă de 10 metri

Momentul șocant în care un salvamar împinge cu piciorul un tânăr în bazin de pe o platformă înaltă de 10 metri

Momentul înfiorător în care un salvamar din Austria l-a împins cu piciorul pe un tânăr în bazinul de înot, de pe o platformă înaltă de 10 metri, a fost surprins pe cameră. Imaginile s-au răspândit repede, astfel că au fost declanșate mai multe anchete.

Un student de la UPG, dealer de droguri în Ploieşti. Tânărul şi iubita lui au primit închisoare cu suspendare şi muncă în folosul comunității

Miercuri, compania a anunțat că salvamarul și-a pierdut locul de muncă, contractul fiind încheiat „pe cale amiabilă”. Bernhard Pospisil, purtătorul de cuvânt al procuraturii din Steyr, spune că bărbatul în cauză și-a recunoscut greșeala și o regretă, potrivit Heute.

Explozie la o magistrală de gaz din Vrancea. 4 oameni care lucrau la autostrada A7 au murit, iar 5 sunt răniți

Peter Hochgatterer, directorul general al Steyrer Stadtbades, a declarat: „Toți cei implicați, inclusiv salvamarul, au știut din start că acest comportament este inacceptabil. Mărturiile și filmulețul nu au făcut decât să confirme asta. În acest sens, încetarea pe cale amiabilă a raportului de muncă este o consecință logică”.

Droguri vândute în dispozitive de vapat și în dulciuri. Peste 120 de percheziții în București și în 23 de județe / Cum acționa gruparea care vindea stupefiante copiilor și tinerilor din toată țara

Poliția și procuratură au declanșat o anchetă în acest caz.

Incidentul s-a petrecut pe data de 13 august, la Steyrer Stadtbades. Martorii au spus că un tânăr care stătea pe platforma de la 10 metri a refuzat să coboare. După ce alți doi salvamari au încercat fără succes să-l convingă să elibereze platforma, cel de-al treilea a intervenit în forță și l-a împins cu piciorul.

După incident, angajatul în cauză a plecat în concediu, în timp ce compania angajatoare a deschis o anchetă internă. Steyrer Stadtbades a confirmat pentru presă incidentul și a spus că se va asigura că „va oferi în continuare momente plăcute și confort vizitatorilor”.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191