Moneda care se vinde cu aproape 100.000 de lei. Vezi dacă o ai și tu acasă / FOTO

Moneda care se vinde cu aproape 100.000 de lei. Vezi dacă o ai și tu acasă / FOTO

Ai vreo monedă uitată prin sertar sau colecția ta de suveniruri? S-ar putea să ai o adevărată comoară la îndemână. Recent, s-a aflat că o monedă aparent obișnuită, de 50 de lei și portretul lui Alexandru Ioan Cuza, emisă în 1992, se vinde cu o sumă uimitoare și anume aproape de lei.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Mulți dintre noi păstrăm diverse obiecte vechi în sertare sau în colecții, fără a cunoaște adevărata lor valoare. Printre aceste comori uitate de timp se pot afla și monede rare sau bancnote speciale, care în ziua de azi pot atinge prețuri incredibile pe piața colecționarilor.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Moneda care costă o avere pe OLX

Un utilizator entuziast a postat recent un anunț pe internet referitor la o monedă specială: cea de 50 de lei emisă în anul 1992, cu portretul lui Alexandru Ioan Cuza. Această piesă rară și istorică se vinde cu suma de de lei, atrăgând atenția colecționarilor din întreaga țară.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

În prezent, pe internet circulă milioane de anunțuri cu obiecte vechi, iar mulți pasionați aleg să-și împărtășească comorile cu cei care le apreciază cu adevărat. Colecționarii se arată tot mai interesați de monede rare, indiferent dacă sunt antice sau recente, iar această monedă emisă în 1992 este un exemplu elocvent.

A fost lansată cea mai scumpă monedă din lume

Cu ocazia aniversării unui an de la decesul celei mai iubite și longevive monarhi a Marii Britanii, regretata Regina Elisabeta a II-a, o creație cu adevărat excepțională a fost lansată, aducând un omagiu plin de respect și admirație. Această remarcabilă monedă, denumită simplu „The Crown” (Coroana), s-a creat pentru a onora memoria reginei și se anunță a deveni o comoară unică în lumea numismatică.

Aceasta este, în esență, o operă de artă în sine, fabricată cu migală din aproape 4 kilograme de aur pur, iar strălucirea sa este subliniată de prezența a nu mai puțin de de diamante prețioase.

Moneda, creată pentru a comemora viața și moartea unei figuri legendare din istoria britanică, a fost evaluată la o sumă uluitoare de milioane de lire sterline, echivalentul a aproximativ 23 de milioane de dolari.

Cu acest preț extraordinar, „The Crown” se înscrie cu cinste în analele istoriei ca una dintre cele mai prețioase monede realizate vreodată.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191