Monica Macovei a devenit „o penală”! „Mama” adoptivă a USR-istilor a fost trimisă în judecată

Monica Macovei a devenit „o penală”! „Mama” adoptivă a USR-istilor a fost trimisă în judecată

Fostul ministru al Justiției Monica Macovei va fi trimisă în judecată. Macovei a încercat să încheie un acord prin care își recunoaște vinovăția, însă fără succes.

„La data de 27.09.2023, prin rechizitoriul nr. 953/P/2022 al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, s-a dispus trimiterea în judecată, în stare de libertate, a inculpatei Macovei Monica-luisa sub aspectul săvârşirii infracţiunii de vătămare corporală din culpă, prev. de art. 196 alin. 2 şi alin. 3 C.p”, au transmis miercuri, reprezentanţii Parchetului Curţii de Apel Constanţa.

Cum cheltuie PNL banii partidului: Plăteşte figuranți să facă circ prin Ploieşti. Doar urmează an electoral…

Sursa citată menţionează că, la data de 8 octombrie 2022, Monica Macovei conducea un autoturism pe DN 39, în apropiere de Mangalai şi “din cauza pătrunderii pe contrasens, a intrat în coliziune cu motocicleta condusă de către I.C., provocându-i acestuia leziuni care au necesitat 110 – 120 zile de îngrijiri medicale, dacă nu survin complicaţii, viaţa fiindu-i pusă în primejdie”.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dosarul pentru care fostul ministru al Justiţiei va răspunde în faţa judecătorilor s-a produs la începutul lunii octombrie 2022, pe DN 39, între Mangalia şi 2 Mai.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Polițiștii au constatat atunci că impactul s-a produs între un autoturism, condus de o femeie, de 63 de ani, respectiv Monica Macovei, și o motocicletă, condusă de un bărbat, de 56 de ani, fost polițist.

În urma impactului a rezultat vătămarea corporală gravă a motociclistului.

Aceasta a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultând că nu a consumat alcool.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191