Morți suspecte la Terapie Intensivă. Anchetă la un spital din București

Morți suspecte la Terapie Intensivă. Anchetă la un spital din București

Sunt anchete de amploare la spitalul Sfântul Pantelimon din București, în urma unor acuzații privind moartea unor pacienți de la Terapie Intensivă. Aceștia ar fi primit tratament în doze mult sub necesar, ceea ce a dus la moartea lor, acuză medici din spital.

Nicolae Ciucă recunoaște că imaginea i-a fost AFECTATĂ de scandalul „Baronului Lamborghini”, Iulian Dumitrescu: „Da, mi-a dăunat, ca imagine”

Managerul spitalului a fost sesizat în scris astăzi de directoarea de îngrijiri, care spune că ieri a sunat-o o asistentă de la Terapie Intensivă. Aceasta ar fi acuzat faptul că medicii de acolo au scăzut doza unui anume tratament și mai mulți pacienți ar fi murit din această cauză.

Luju.ro: Aşa trebuie să judece un judecător!

În sesizare nu a fost precizat numele unui medic sau numele pacienților care ar fi murit. Totul s-ar fi întâmplat în perioada 4-7 aprilie, timp în care asistenta respectivă spune că ar fi murit 20 de pacienți.

Situație dramatică în Provița de Sus şi Provița de Jos! 4000 de prahoveni nu au apă potabilă

Conducerea spitalului spune însă că în această perioadă nu au fost înregistrate mai multe decese decât în alte perioade de timp.

După această sesizare, conducerea spitalului a anunțat Parchetul, care a deschis un dosar penal. De asemenea, o comisie de anchetă a spitalului va verifica dacă sesizarea se confirmă.

Ministrul Sănătății spune că va trimite Corpul de Control la Spitalul Sf. Pantelimon.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191