Moștenitorul Red Bull îndeplinește una din ultimele dorințe ale tatălui și a anunțat ce bonusuri primesc toți angajații luna aceasta

Moștenitorul Red Bull îndeplinește una din ultimele dorințe ale tatălui și a anunțat ce bonusuri primesc toți angajații luna aceasta

Mark Mateschitz, moștenitorul Red Bull, îndeplinește una dintre ultimele dorințe ale tatălui său, care a murit în 2022, și i-a anunțat printr-un email pe toți angajații din Austria că, până la sfârșitul acestei luni, vor primi o primă substanțială.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Dietrich Mateschitz, fondatorul Red Bull și cel mai bogat on din Austria, a murit în octombrie anul trecut, la vârsta de 78 de ani, după ce ani de zile s-a luptat cu cancerul. Înainte de a muri, miliardarul a dat instrucțiuni clare ca toți angajații săi din țară să primească o primă consistentă, de de euro, în semn de mulțumire pentru devotamentul lor.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Fiul său, Mark Mateschitz, 31 de ani, îi urmează tradiția și printr-un email i-a anunțat pe toți angajații companiei din Austria că vor primi un bonus de de euro până la sfârșitul acestei luni, potrivit

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Sunt încântat să vă informez că anul acesta, pe lângă o creștere procentuală a salariului de la începutul lui 2024, toți angajații din Austria vor primi și un bonus care să acopere inflația din 2023”, își începe Mark Mateschitz mesajul către angajați.

În mesaj, Mark spune valoarea bonusul este de de euro, că de el vor beneficia și angajații altor firme din grupul deținut de Mateschitz și că angajații part-time vor primi o parte din sumă, în funcție de tipul contractului.

În 2022, vânzările producătorului de băuturi au crescut cu 24%, până la 9,7 miliarde de euro, iar dozele vândute au depășit pragul de 11 miliarde pentru prima dată. Profitul total al companiei a fost de 1,7 miliarde de euro. Lui Mateschitz, care deține 49 la sută din Red Bull, i-a revenit peste 700 de milioane de euro.

Născut la 20 mai 1944, cu rădăcini croate, Dietrich Mateschitz a lansat binecunoscuta băutură energizantă Red Bull în 1987, după ce descoperise preparatul la barul unui hotel din Hong Kong.

Averea lui Dietrich Mateschitz a fost estimată în 2022 de revista „Forbes” la 27,4 miliarde de euro, ceea ce-l făcea cel mai bogat om din Austria.

Dietrich Mateschitz nu și-a imaginat niciodată că va ajunge cel mai bogat om din țara lui. Miliardarul a spus întotdeauna că datorează succesul și efortului angajaților, pe care i-a plătit întotdeauna foarte bine și le-a acordat mai multe facilități.

Astfel, toți angajații care lucrează direct pentru Red Bull GmbH au mașină de serviciu, angajații care se mută în Austria primesc o subvenție pentru chirie, zborurile pe distanțe lungi în scop de serviciu sunt făcute la clasa business, iar mesele zilnice ale lucrătorilor sunt asigurate de furnizori de top, potrivit presei austriece.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191