„Mumii de extratereștri” vechi de 1.000 de ani, prezentate în Congresul mexican: „Nu au nicio legătură cu fiinţele umane”

„Mumii de extratereștri” vechi de 1.000 de ani, prezentate în Congresul mexican: „Nu au nicio legătură cu fiinţele umane”

Politicienii din Mexic au participat la o audiere în Congresul mexican pe tema „fenomenelor anormale neidentificate” (UAP), prima de acest gen organizată în țară, în timpul căreia un jurnalist și specialist autoproclamat în materie de OZN-uri le-a prezentat presupuse rămășițe ale unor ființe non-umane și le-a transmis că „nu suntem singuri”, informează Reuters.

Ludovic Orban sare la gâtul lui Iulian Dumitrescu, preşedintele PNL Prahova: “Nesimțire sfidătoare!”

Cele două mici sarcofage care conţin fosilele creaturilor antropomorfe au fost prezentate marţi în faţa deputaţilor de către Jaime Maussan, un jurnalist şi autoproclamat specialist în ufologie, studiul obiectelor zburătoare neidentificate şi al fenomenelor aerospaţiale, scrie

Ioana Neagu, umilita public de liberali acum 4 ani, s-a inscris in PNL inaintea alegerilor

„Acestea sunt fiinţe non-umane care nu fac parte din evoluţia noastră terestră”, a declarat el în cadrul unei sesiuni organizate de un deputat, Sergio Gutiérrez, în numele „interesului public”.

Primarul PNL „Tudorică”, de la Păuleşti, şi-a pus ginerele candidat la Primăria Blejoi, tot din partea PNL

Mumiile descoperite în Peru au „o vechime de aproximativ de ani”, a precizat el, citând analizele cu carbon 14 efectuate de Universitatea Autonomă din Mexic (UNAM).

„Cred că este o demonstrație clară că avem de-a face cu specimene non-umane care nu sunt înrudite cu nicio altă specie din lumea noastră și că toate posibilitățile sunt deschise pentru orice instituție științifică să investigheze”, a mai spus Maussan, potrivit Reuters. „Nu suntem singuri.”

Maussan a spus că „mumiile” nu provin dintr-un OZN, ci au fost găsite în diatomit, un tip de rocă sedimentară formată în special din resturi de alge microscopice, scrie Sky News. Mai mult, jurnalistul mexican a menționat faptul că în urma scanării cu raze X s-a descoperit că unul dintre specimene avea „ouă” în interiorul său.

Institutul de fizică al UNAM a confirmat într-un comunicat de presă că a efectuat într-adevăr analize, dar numai pentru a determina vârsta şi nu originea specimenelor. Laboratorul său „se distanţează de orice altă utilizare, interpretare sau denaturare a rezultatelor pe care le-a publicat”, se mai arată în comunicat.

Aceste mumii „sunt o creaţie denunţată deja cu ani în urmă”, a afirmat ediţia franceză a Huffington Post, amintind de controversele din jurul documentarului „Unearthing Nazca” din 2017.

Una dintre mumii „a fost examinată de un antropolog. Concluziile sale sunt clare: mumia în cauză este o colecţie de diferite rămăşiţe umane mumificate”, adaugă Huffington Post.

„Primirea lui Jaime Maussan în Camera Deputaţilor arată dispreţul acestei ţări faţă de ştiinţă”, s-a înfuriat un internaut mexican. Alţii au ridiculizat audierea, cerând ca Maussan să devină „preşedintele relaţiilor intergalactice”.

La 26 iulie, un fost ofiţer de informaţii, David Grusch, a declarat în faţa unei comisii a Congresului american că autorităţile muşamalizează dovezile privind existenţa extratereştrilor. Grusch a afirmat că este „absolut” convins că Statele Unite erau în posesia unui UAP.

NASA a cerut recent să se facă eforturi sporite pentru a studia ştiinţific aceste UAP, la fel ca şi Pentagonul, care este îngrijorat de posibilele activităţi de spionaj ale Chinei.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191