Nicio zi fara bataie, sau macar o fugareala! Spalator de parbrize, alergat de un sofer nervos, la semafor, in Ploiesti

Nicio zi fara bataie, sau macar o fugareala! Spalator de parbrize, alergat de un sofer nervos, la semafor, in Ploiesti

Scene incredibile în Ploiești: Spălător de parbrize, fugărit de un șofer înfuriat, în centrul municipiului.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Filmarea are loc în apropiere de clădirea Judecătoriei, la intersecția dintre străzile Doctor Dumitru Bagdazar și Nicolae Bălcescu.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Evident supărat că spălătorul nu l-a ascultat și s-a apucat să-i dea cu soluție pe parbriz, șoferul a pus mașina pe avarie și s-a dat jos, ca să pună mână pe el.

Vai de amărâții de primari! Edilul Mircea Corbu (Buşteni) fură apă direct din rețeaua Hidro Prahova. Polițiştii au descins acasă la primar

La un moment dat, se pare că îl prinde și îl busculează, în timp ce ceilalți conducători auto privesc amuzați scena, așteptând la semafor.

Postarea a avut câteva comentarii, cele mai multe favorabile pentru șofer:

„Bine i-a făcut, îi faci semn că nu vrei spălare parbriz că abia l-ai spălat și șters, și vine „băiatul” (apt de munca dar mai bine e la cerșit) și arunca cu lichidul ăla pe parbrizul tau, de aia te ia nervii. Mai e o fata pe la Nord, aia te și înjură că nu vrei să folosești serviciile ei de spălare parbriz.”

„Si io i am batut de vreo 2 ori…FELICITARI..daca miliția nu ia masuri..aia iti arunca cu un lichid pe parbriz de te aduce in starea aceasta..”

SURSA VIDEO: Facebook – Alex Iacob