Nicio zi fara bataie, sau macar o fugareala! Spalator de parbrize, alergat de un sofer nervos, la semafor, in Ploiesti

Nicio zi fara bataie, sau macar o fugareala! Spalator de parbrize, alergat de un sofer nervos, la semafor, in Ploiesti

Scene incredibile în Ploiești: Spălător de parbrize, fugărit de un șofer înfuriat, în centrul municipiului.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Filmarea are loc în apropiere de clădirea Judecătoriei, la intersecția dintre străzile Doctor Dumitru Bagdazar și Nicolae Bălcescu.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Evident supărat că spălătorul nu l-a ascultat și s-a apucat să-i dea cu soluție pe parbriz, șoferul a pus mașina pe avarie și s-a dat jos, ca să pună mână pe el.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

La un moment dat, se pare că îl prinde și îl busculează, în timp ce ceilalți conducători auto privesc amuzați scena, așteptând la semafor.

Postarea a avut câteva comentarii, cele mai multe favorabile pentru șofer:

„Bine i-a făcut, îi faci semn că nu vrei spălare parbriz că abia l-ai spălat și șters, și vine „băiatul” (apt de munca dar mai bine e la cerșit) și arunca cu lichidul ăla pe parbrizul tau, de aia te ia nervii. Mai e o fata pe la Nord, aia te și înjură că nu vrei să folosești serviciile ei de spălare parbriz.”

„Si io i am batut de vreo 2 ori…FELICITARI..daca miliția nu ia masuri..aia iti arunca cu un lichid pe parbriz de te aduce in starea aceasta..”

SURSA VIDEO: Facebook – Alex Iacob

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191