Nicio zi fara bataie, sau macar o fugareala! Spalator de parbrize, alergat de un sofer nervos, la semafor, in Ploiesti

Nicio zi fara bataie, sau macar o fugareala! Spalator de parbrize, alergat de un sofer nervos, la semafor, in Ploiesti

Scene incredibile în Ploiești: Spălător de parbrize, fugărit de un șofer înfuriat, în centrul municipiului.

Se îngroaşă gluma! Gheorghe Sîrbu a plecat din PNL şi candidează la Primăria Ploieşti din partidul SOS, al Dianei Şoşoacă

Filmarea are loc în apropiere de clădirea Judecătoriei, la intersecția dintre străzile Doctor Dumitru Bagdazar și Nicolae Bălcescu.

Primarul Volosevici: Elevii primesc mere stricate şi biscuiți „de carton” în programul „Cornul şi laptele” derulat prin Consiliul Județean. Am sesizat Prefectura Prahova

Evident supărat că spălătorul nu l-a ascultat și s-a apucat să-i dea cu soluție pe parbriz, șoferul a pus mașina pe avarie și s-a dat jos, ca să pună mână pe el.

Aviz „paraditorilor”! Președinta CSM, mesaj tranșant pentru DNA: ‘Tentaţia exercitării discreţionare a puterii’ să fie ‘de domeniul trecutului’!

La un moment dat, se pare că îl prinde și îl busculează, în timp ce ceilalți conducători auto privesc amuzați scena, așteptând la semafor.

Postarea a avut câteva comentarii, cele mai multe favorabile pentru șofer:

„Bine i-a făcut, îi faci semn că nu vrei spălare parbriz că abia l-ai spălat și șters, și vine „băiatul” (apt de munca dar mai bine e la cerșit) și arunca cu lichidul ăla pe parbrizul tau, de aia te ia nervii. Mai e o fata pe la Nord, aia te și înjură că nu vrei să folosești serviciile ei de spălare parbriz.”

„Si io i am batut de vreo 2 ori…FELICITARI..daca miliția nu ia masuri..aia iti arunca cu un lichid pe parbriz de te aduce in starea aceasta..”

SURSA VIDEO: Facebook – Alex Iacob

 

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191