Nicuşor Dan, amendat în parcarea din fata Primăriei. A "uitat" sa plateasca parcarea

Nicuşor Dan, amendat în parcarea din fata Primăriei. A "uitat" sa plateasca parcarea

Edilul general al Capitalei a recunoscut că s-a ales cu o amendă. Nu oriunde, ci chiar în parcarea din jurul instituției pe care o conduce. Totul, pentru neplata parcării.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Nicușor Dan a căutat să explice și ce s-a întâmplat, spunând că a uitat să prelungească prin SMS ora de parcare. Cum așa? Primarul a dat de înțeles că totul s-a întâmplat pentru că ar fi fost distras de faptul că i-a sunat telefonul. Și de aici ar fi uitat să dea SMS-ul, alegându-se cu amenda.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Explicațiile primarului Nicușor Dan
„Am luat în parcarea din jurul Primăriei, pentru că mergeam către o conferință de presă, trebuia să-mi prelungesc ora prin SMS, m-a sunat cineva, în fine, am uitat să fac asta și am ieșit din cât plătisem. Am luat-o”, a declarat Nicușor Dan, joi seară, potrivit digi24.ro.

In atentia ITM Prahova! Angajatii fabricii Christof Industries, din Brazi, se afla intr-o situatie disperata. Trimisi la munca in strainatate, dar neplatiti!

Pe de altă parte, edilul Capitalei susține că folosește și mijloacele destinate transportului public de călători.

„Să știți că eu merg cu transportul public. Merg și cu troleibuzul. Ieri sau alaltăieri m-am urcat de la Universitate la Primărie. E o diferență între a fi murdare și a fi foarte vechi, cu linoleumul de jos rupt, cu barele care sunt scorojite. Asta, într-adevăr, este starea vehiculelor cu care noi circulăm. De asta e important să le schimbăm”, a spus Nicușor Dan.