Noi detalii în scandalul Andreea Bălan – George Burcea. Câți bani trebuie să plătească retroactiv actorul pentru pensia alimentară a fiicelor. El riscă dosar penal

Noi detalii în scandalul Andreea Bălan – George Burcea. Câți bani trebuie să plătească retroactiv actorul pentru pensia alimentară a fiicelor. El riscă dosar penal

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea ajunge zilele acestea la final, la aproape doi ani de la despărțirea lor. După pronunțarea deciziei, actorul va fi obligat să plătească retroactiv pensia alimentară pentru cele două fiice ale lor, Ella și Clara. Până acum, el nu a dat niciun ban. Dacă nu va achita pensia alimentară nici după decizia instanței, Burcea s-ar putea alege cu dosar penal.

Seria amenințărilor paraditorului „Portocală” continuă. Alți martori din dosar vorbesc despre pistolul pe care Negulescu il flutura in fata „victimelor”

Ce pensie alimentară trebuie să plătească George Burcea

Ploieşteanca Alexandra Bălan a câştigat un Oscar pentru cel mai bun film de animație. Alexandra are 32 de ani şi a fost elevă a Colegiului A.I. Cuza

15.000 va trebui să plătească George Burcea, retroactiv, pensia alimentară pentru cele două copile, notează playtech.ro. Până acum, doar Andreea Bălan a suportat cheltuielile ce țin de îngrijirea lor.

Mărturii ale părinților și rudelor copiilor consumatori de droguri: „În spitalele noastre îi internează o săptămână pentru că nu au paturi. Solicitarea este atât de mare”/ „Și eu sunt mama unui copil care se droghează, care acum e la pușcărie”/ „Fratele meu nu este la pușcărie, este în groapă”

Dacă nu va achita pensia alimentară, așa cum va dispune instanța, Burcea s-ar putea alege cu dosar penal. El deja e acuzat de instigare la violență și e cercetat penal, după ce ar fi fost prins la volan sub influența substanțelor interzise.

De la ce a pornit ultima ceartă dintre Andreea Bălan și George Burcea
Între cei doi a ieșit un scandal-monstru după ce Andreea Bălan nu i-ar mai fi dat voie să ia fetele peste noapte la el.

Actorul o acuză pe fosta soție și că ar fi vorbit urât despre Viviana Sposub, iubita lui.

„De fiecare dată când cere să vorbească cu fetele, video, George Burcea o introduce în conversație și pe Viviana. Atunci, Andreea și mama sa îi închid telefonul în nas, cum s-a înâmplat și aseară, întrucât acesta nu-și respectă copiii.

Andreea consideră că este normal ca copiii să cunoască partenerul celuilalt, dar cu condiția ca de fiecare dată când se relaționează, acestora să li se ofere condiții optime”, a spus o persoană apropiată Andreei Bălan.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191