Noi detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului mort pe masa de operație! Rezultatele autopsiei bărbatului / Mama lui Valeriu:„Era singurul meu copil”

Noi detalii șocante ies la iveală în cazul tânărului mort pe masa de operație! Rezultatele autopsiei bărbatului / Mama lui Valeriu:„Era singurul meu copil”

Mama tânărului care a pierit în mâinile unui medic de la Spitalul Vatra Dornei își strigă suferința. Femeii i s-a întors spatele atunci când a încercat să afle detalii despre fiul ei.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Informații halucinante ies la iveală în cazul tânărului care a ajuns la spital cu o lovitură la cot și a murit pe masa de operație.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Medicii legiști au încheiat autopsia.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Mama tânărului susține că acesta ar fi fost omorât.

Rezultatele autopsiei

Tânărul ar fi intrat în stop cardiorespirator și ar fi murit asfixiat, imediat după ce i-a fost administrată anestezia.

Rezultatul autopsiei spune că motivul decesului a fost stop cardiorespirator și edem pulmonar asfixiant, potrivit antena3.ro

Acest lucru înseamnă că plămânii tânărului au fost inundați de lichid și nu s-a mai făcut transferul de gaze la nivel pulmonar, astfel încât, el a murit asfixiat.

Analizele de laborator vor face și mai multă lumină în acest caz.

A fost resuscitat timp de 70 de minute

Tânărul ar fi fost sănătos înainte de incidentul care l-a ucis. Directorul spitalului unde a murit Valeriu a spus că este un caz unic, nemaiîntâlnit în cariera lui.

„Toate analizele din preoperator, toate investigațiile interclinice, toate au arătat, aparent, starea de sănătate a pacientului respectiv. Nu am întâlnit niciodată un asemenea caz”, a spus Cristian Rusu, director medical la Spitalul Vatra Dornei pentru Știrile Kanal D.

Tânărul a fost resuscitat timp de 70 minute, însă fără succes. Apoi, medicii i-au declarat decesul.

Mama lui Valeriu: „Mi-a spus că-l ofensez”

Mama tânărului decedat pe masa de operație susține că tânărul a fost ucis. Aceasta a cerut explicații de la cadrele medicale, însă i-a fost întors spatele.

„Sport a făcut întotdeauna de mic. E un copil sănătos. Mi l-a luat…”, a povestit mama lui Valeriu, îndurerată.

Atunci când mama tânărului l-a întrebat pe medicul acuzat de uciderea lui Valeriu unde este copilul ei și de ce a murit, doctorul i-a spus că se simte ofensat. Totodată, el menționează că tânărul ar fi avut o afecțiune pe care ar fi putut să o ascundă.

„Era singurul meu copil”, le-a povestit jurnaliștilor Știrile Kanal D femeia sfâșiată de durere.

Mama: M-am dus și astăzi, m-am dus în sala de așteptare, nu m-a băgat nimeni în seamă, măcar să vină să mă întrebe ceva.

Reporter: Nu v-a oferit nici o informație?

Mama: Nu, nu mi-a spus. Nu a venit niciun medic la mine.

Reporter: Când ați întrebat, ce vi s-a spus?

Mama: Că avea probleme cu inima.

Reporter: A avut vreodata probleme medicale?

Mama: Nu. Nu a avut niciodată probleme medicale, pleca oriunde avea de făcut conferințe, niciodată nu s-a plâns de ceva. Avea să își facă două implanturi, atâta tot.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191