Noile staruri care ar putea fi văzute în România

Noile staruri care ar putea fi văzute în România

Diseară, cu începere de la ora 19:00, Ateneul Român din București va găzdui tragerea la sorți a grupelor turneului final UEFA Under 21 Championship, la care naționala noastră e calificată din postura de țară gazdă. Turneul final are loc anul viitor în perioada 21 iunie – 8 iulie 2023

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Suporterii care s-au înscris până marți, ora 17:00, adică până la tragerea la sorți a grupelor de pe 18 octombrie, vor fi primii care vor putea cumpăra bilete la meciurile Euro Under 21 2023 ce se joacă în România la București și la Cluj, urmând a avea o perioadă în care doar ei pot achiziționa bilete, la maximum 45 lei/ bilet!

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

În avancronica evenimentului de gală, descoperim o parte dintre fotbaliștii U21, deja staruri mondiale, care ar putea fi prezenți, cu șanse mari, anul viitor pe stadioanele din Cluj-Napoca și București! La EURO de anul viitor pot participa fotbaliși născuți începând cu 1 ianuarie 2000.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței

Wesley Fofana (Chelsea) – Franța

Fundașul de 21 de ani a fost cumpărat în această vară de londonezi, de la Leicester, cu peste 80 de milioane de euro! Fofana a jucat în finalul campaniei de calificare pentru Franța U21, dar și în cele două amicale ale reprezentativei disputate luna trecută.

Anthony Gordon (Everton) – Anglia

Cotat la 40 milioane euro, mijlocașul echipei din Liverpool a contribuit cu 4 goluri și o pasă de gol în preliminarii pentru Anglia U21, fiind pe teren și în ultimele două partide amicale disputate de reprezentativă în septembrie, cu Italia și Germania.

Nico Gonzalez (Valencia) – Spania

Produs al Barcelonei, împrumutat în acest sezon de La Liga spre clubul valencian, Nico e cotat la 20 milioane de euro. Mijlocașul a fost prezent pe teren în campania de calificare pentru Spania U21, jucând inclusiv în amicalul cu România de luna trecută.

Fabio Vieira (Arsenal) – Portugalia

Cel mai bun fotbalist al ultimei ediții EURO U21 este eligibil și pentru turneul găzduit de România și Georgia! Mijlocașul creativ de 30 milioane euro a fost transferat în această vară de londonezi de la FC Porto și se anunță unul din fotbaliștii de top ai fotbalului mondial.

Fabio Miretti (Juventus) – Italia

Deși are doar 19 ani, mijlocașul torinezilor cotat la 15 milioane de euro a intrat deja în circuitul naționalei U21 și a disputat chiar partide în 2022, atât în campania de calificare, fiind titular inclusiv în amicalul de luna trecută cu Anglia U21.

Romeo Lavia (Southampton) – Belgia

Deși are numai 18 ani, închizătorul a debutat deja în acest an pentru Belgia U21, în preliminariile turneului final european. Cotat la 25 milioane euro, a semnat în această vară cu Southampton pentru 12,3 milioane euro, părăsind Manchester City.

Sursa:frf.ro/ foto:agerpres.ro