Noţiuni de bază pentru înţelegerea procentajului de recuperare la video poker online

Noţiuni de bază pentru înţelegerea procentajului de recuperare la video poker online

Dacă eşti un pasionat de jocul de poker şi vrei să îl joci prin intermediul unui ecran video, selectarea jocului de video poker este alegerea perfectă. Jocul de video poker se aseamănă izbitor de mult cu păcănelele, apeşi butonul de start şi pe ecran nu aterizează simboluri ci numai cărţi de joc pe care le cunoşti din jocul de poker clasic.

PSD Prahova, întâlnire cu seniorii social-democrați. Prefectul Virgiliu Nanu, primarul Volosevici şi parlamentarii PSD au prezentat proiectele de viitor

De ce ar trebui să încerci cât mai repede jocul de video poker? Pentru că spre deosebire de alte jocuri de noroc cel de video poker oferă un RTP de 100% şi chiar peste acesta valoare. O să vedem în rândurile următoare ce înseamnă acest procentaj şi cum se calculează, aa că parcurge-le cu atenţie.

Coşmar pentru Onea&Portocală! Mihaela Iorga Moraru, „paradită” cu dosare măsluite, numită al doilea om din conducerea DNA Central

Ce este procentajul de rambursare în jocul de video poker?

1 Decembrie 2023: Ploieştenii sunt aşteptați la artificii, vin cald, mâncare tradițională şi parada militară

Nu te poţi plânge de oferta care te aşteaptă în orice cazino. Sunt mii de titluri de păcănele, multe jocuri de masă şi dacă eşti pasionat de jocul de loto găseşti şi o mulţime de variante disponibile cu acest joc.

Nu mai vorbim despre oferta de pariuri sportive şi nici de pariurile virtuale, dar trebuie să aducem în discuţie un joc care deseori este trecut cu vederea de jucători. Îl găseşti în secţiunea de jocuri video poker al oricărui casino online deci nu ai cum să îl ratezi.

Pur şi simplu joci poker dar o faci prin intermediul unui ecran video. Şi la fel ca la jocul clasic de poker nu trebuie să realizezi pe ecran decât o combinaţie pe care o cunoşti din poker, cea mai valoroasă combinaţie rămâne chinta roială dar poţi forma şi un careu sau o banală pereche de decari.

Dar cum şi jocurile de video poker sunt diversificate, va trebui să alegi cu grijă jocul cel mai ofertant. Din acest punct de vedere caută jocul care oferă cel mai mare RTP, de obicei jocurile de video poker se găsesc în partea superioară a acestui procentaj, adică ajung şi chiar depăşesc 100%.

Pentru tine cu cât acest procentaj este mai mare cu atât şansele de câştig cresc. Dar cum RTP înseamnă procentul de rambursare către jucător te poţi asigura în acest fel că ai cele mai mari şanse ca măcar să îţi recuperezi banii investiţi în joc.

De fapt când vorbim despre RTP nu facem decât să vedem care este procentul din banii jucaţi la un joc de video poker care se întorc în conturile acestora.Cum funcţionează acest procent vom vedea în subcapitolul de mai jos aşa că rămâi cu noi şi citeşte cu atenţie.

Cum funcţionează RTP?

Mai toţi jucătorii ştiu că orice joc de cazino ai accesa întotdeauna cazinoul va avea un avantaj sigur de pe acesta. Cu alte cuvinte orice joc de cazino va înregistra profit indiferent de numărul de jucători care îl joacă.

Acest avantaj este cunoscut sub numele de margine de casă şi arată şi de această dată procentul care intră ca şi profit al cazinoului la fiecare joc din oferta să. Cu RTP lucrurile stau exact invers, arată procentul din banii jucaţi care se reîntorc în buzunarele jucătorilor.

Îţi poţi şi tu calcula acest procent, este media dintre câştiguri şi pierderi dar poţi avea surpriza ca acest procent să difere de cel oficial declarat de producători. Nu este nimic de suspectat aici, tu faci raportul la câştigurile şi pierderile tale pe când producătorii determină acest procent pe baza jocului a zeci de mii de jucători.

Această discrepanţă nu trebuie în nici un caz să te sperie, ba dimpotrivă, chiar să te bucure. Cum RTP-ul are acest orizont de timp pe care îl dau aceşti zeci de mii de jucători, ai şansa să câştigi mult mai mult decât acest procent de rambursare.

Poţi realiza o combinaţie bine plătită care să îţi aducă în cont instantaneu o sumă mult mai mare decât tot ce ai jucat până acum. Nu uita că ai în faţă un joc de noroc aşa că un eventual câştig depinde numai de apariţia acestuia şi nu de publicarea unui procent mare de RTP.

Cum se compară jocul de video poker cu alte jocuri de cazino?

Când alegi un anumit joc din oferta cazinoului tău preferat nu te uiţi doar să îţi placă ci să îţi ofere şi şanse reale de profit. Şi aceste şanse de a realiza succes financiar le poţi lua şi din procentul declarat de RTP.

Cu cât acesta este mai mare cu atât şansele tale de succes sunt mai mari. Imaginează-ţi că nu eşti singurul care injectezi bani într-un joc, sunt poate mii sau zeci de mii care îl accesează în acelaşi timp ca şi tine.

Dar dacă eşti şi norocos poţi avea parte de acel RTP generat de banii jucaţi de acest număr impresionant de jucători. Şi imaginează-ţi cum ar fi ca aparatul să îţi returneze zeci de mii de lei în timp ce tu ai jucat 100.

Cam aşa funcţionează RTP-ul, trebuie doar să fii în fața jocului de video poker exact la momentul potrivit. Cu această ocazie îţi explici şi faptul că de abia ce ai apăsat butonul de start joc şi deja ai obţinut un câştig impresionant ca şi valoare.

Sau dimpotrivă, joci de câteva ore bune şi rămâi în aceeaşi bani din buget sau te apropii periculos de faliment. Aşa funcţionează RTP, nimeni nu ştie suma şi jucătorul căruia i se descărcă în cont, doar hazardul este cel care hotărăşte aşa că ţine-l aproape şi cine ţie, câştigul poate veni chiar acum!

Concluzie

Dacă ai înţeles că procentajul de RTP la jocul de video poker este unul dintre cele mai ofertante pe care le poţi întâlni poate că vei privi cu alţi ochi acest joc de noroc. Nu uita totuşi că nu ţi se garantează că vei şi recupera banii jucaţi, pentru că RTP se aplică la jocul a zeci de mii de jucători. Dar cu cât mai mare este acesta cu atât mai mari sunt şi şansele de succes aşa că alege varianta de video poker cu cel mai mare RTP şi lasă norocul să decidă dacă tu eşti cel care îl va încasa cât de curând!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191