Noua “față” a conducerii Petrolului

Noua “față” a conducerii Petrolului

Prima conferință de presă organizată de către ACS Petrolul 52 în noul an a venit cu o nouă conducere. Una în care președintele clubului este Claudiu Tudor, funcția de director executiv aparține lui Sevastian Botnari, Marian Dima este director sportiv, iar Mircea Dumitrache are rolul de consilier financiar. Tudor a declarat că echipa trebuie să primească un salariu imediat. Oficialul petrolist a mai spus și despre ce sumă este vorba și aici s-a referit doar la banii necesari lunar pentru staff și jucători. Tudor a mai precizat că clubul poate face legitimări chiar dacă s-a vehiculat că au interdicție.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Un exemplu este fundașul Horj care are trei salarii de primit, iar directorul sportiv Dima a precizat că banii trebuie să intre în contul jucătorului în maxim 40 de zile. Referitor la transferuri, Tudor a mai spus că singura oferta oficială este pentru portarul Leitner, dar aici depinde de dorința jucătorului, dar și de cum clubul își rezolvă problemele bănești. Moldoveanul Botnari a avut mai multe planuri de redresare a clubului însă “nu a fost băgat în seamă” în codițiile în care chiar fostul președinte, Costel Lazăr, l-a adus la club în iunie 2022. Claudiu a mai spus că există un bussines-plan de a atrage noi sponsori, de a atrage câți mai mulți petroliști la stadion.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

Claudiu Tudor(presedinte):’’Imediat este nevoie de un salariu pentru baieti si am promisiunea ca pana maine il vom achita. Este foarte important sa dam un nou tonus echipei si, cu siguranta, nu vor fi ultimi.Un salariu inseamna un total de 120.000 de euro pe care clubul trebuie sa-l plateasca lunar. Vom face totul ca baietii sa aiba toate conditiile necesare. Petrolul nu este intr-o situatie usoara, dar nici intr-o situatie de a nu mai continua. Nu am pierdut nici un jucator din contra, am mai si adus. Ca un exemplu, fata de Rapid, Petrolul a adus ceva. Cred ca si Messi daca ar primi o oferta corecta s-ar duce acolo unde este dorit. Asa si noi, daca avem o oferta cinstita pentru orice fotbalist poate pleca”.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Marian Dima (director sportiv):’’Petrolul trebuie sa fie o echipa si la nivelul birourilor. Toti cred ca formam o echipa si cum-necum trebuie sa o scoatem la capat. In ceea ce priveste transferurile de jucatori, acestea au fost gandite si avizate, in primul rand, de catre staff-ul tehnic. Si, cu siguranta, toti cei care au venit in aceasta iarna, au venit si in conditiile strategico-financiare noi, valabile cel putin pana in vara, adica sa accepte faptul că o parte din bani să se constituie într-un bonus de continuitate a activității clubului în prima ligă și în sezonul viitor”.

Sevastian Botnari (director executiv):’’Clubul trebuie sa aibe rezultate sportive, dar si administrative. Ultimele sunt date de FRF si de UEFA. Licenta europeana si cea nationala. In martie este un proces de licentiere si Petrolul trebuie sa aiba cele cinci puncte foarte bine aranjate. Procesul de licentiere se face pe cinci criterii:financiar(fara datorii), juridic, infrastructura, sportiv si administrativ. Din pacate, Petrolul sufera la capitolul infrastructura pentru ca nu are o baza de pregatire pentru seniori si juniori. Pot sa anunt ca de azi clubul Petrolul a intrat in Asociatia Europeana a Cluburilor acolo unde mai sunt, din Roamania, doar CFR si FCSB. In acest sens se fac multe workshop-uri internationale cu privire la problemele cluburilor de fotbal.”

Mircea Dumitrache (consultant financiar):”Rolul meu este acela de suport pe partea economico-financiară. Trebuie să avem claritate, de unde ne vin veniturile și cum le cheltuim. Să avem o predictibilitate pe business și o transparență vis-à-vis de actualii sponsori, cât și de viitorii sponsori”, a spus Dumitrache.

Atât Dumitrache cât și Dima au mai spus că Liga Profesionistă de Fotbal a avertizat clubul că la următoarea abatere a suporterilor pe lîngă amenzile de rigoare se va recurge și la suspendarea peluzelor, tribunelor și chiar a stadionului! De aceea, oficialii Petrolului fac un apel la fani să nu mai arunce cu torțe în teren sau să facă alte acțiuni care să afecteze clubul, mai ales din punct de vedere financiar.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191