Noua grilă acceptată de cei vechi, dar și de cei noi

Noua grilă acceptată de cei vechi, dar și de cei noi

Conform președintelui-interimar al Petrolului Ploiești, Claudiu Tudor, și noii jucători veniți, Achim și Moldoveanu, au acceptat noua grilă de salarizare, adică primesc o parte acum, o parte mai târziu. Tudor a fost plăcut surprins că discuțiile cu băieții, pe această temă, s-au purtat foarte repede și toată lumea a fost de acord:’’Vrem să schimbăm lucrurile, să aducem mai multă transparență, este o muncă titanică, dar nu ne dăm la o parte și împreună cu suporterii să ducem echipa unde îi este locul. Noii jucători au acceptat noua grilă de salarizare. Mă bucur, nu mă așteptam ca discuțiile să se termine așa repede, asta înseamnă că au înțeles că la Petrolul trebuie să vii și cu sufletul. Remunerația va veni, chiar dacă mai târziu, dar va veni cu siguranță!”.

Tudor a mai făcut referire și la cei care s-a renunțat, dar și la faptul că stagiul de pregătire din Turcia se face în urma unor eforturi financiare mari:’’Suntem aproape de a încheia cu Mirko,am ajuns la un acord cu el, încercăm și cu Pashov, am discutat și cu el. Sigur am mai renunțat la Cioiu și Măzărache,am ajuns la o înțelegere cu ei și le mulțumim mult pentru tot ceea ce au făcut pentru Petrolul. Mai departe, în funcție de ce va mai solicita staff-ul, vedem dacă va mai fi nevoie de despărțiri. În privința cantonamentului s-au făcut eforturi mari și ne bucurăm că le putem oferi jucătorilor condiții de pregătire foarte bune, cu adversari pe măsură. La Side este o bază foarte bună, cu zece terenuri de antrenament, cu toate condițiile, băieții trebuie să se pregătească așa cum trebuie pentru că ne așteaptă un retur extraordinar de greu și trebuie să începem bine”.

Surse PhOnline.ro/ PSD şi PNL anunță azi comasarea alegerilor şi liste comune la europarlamentare şi locale

Oficialul petrolist va merge în Turcia în a doua parte a cantonamentului atunci când vor începe meciurile de pregătire. El a mai adăugat că vede echipa terminând sezonul undeva în zona locurilor 8-10, dar este foarte important cum va lua startul Petrolul în 2023. Primul joc oficial din noul an va fi pe 21 ianuarie, de la ora 17.00, la Mioveni. Liga Profesionist[ de Fotbal a anunțat programul și pentru etapa a 23-a din Superliga. Petrolul va disputa prima partidă oficială din 2023, pe teren propriu, sâmbătă, 28 ianuarie, de la ora 17.00, cu Chindia Târgoviște.

Sondaj CURS/ Românii vor comasarea alegerilor. PSD conduce detaşat. PNL coboară la egalitate cu AUR

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191