O chelneriță a luat nota de plată, cu speranța unui bacșiș. Mesajul scris însă de clientă a lăsat-o fără cuvinte

O chelneriță a luat nota de plată, cu speranța unui bacșiș. Mesajul scris însă de clientă a lăsat-o fără cuvinte

O chelneriță a făcut public mesajul lăsat de o clientă geloasă pe nota de plată, în locul unui bacșiș. Femeia nu i-a lăsat nimic în plus, dar i-a transmis în schimb să nu-i mai spună ”dragă” soțului ei.  

SONDAJ PE INTENTIA DE VOT – PSD ramane pe primul loc, cu 29% in optiunile romanilor la alegerile parlamentare. AUR isi pastreaza pozitia a doua, iar PNL ramane pe locul al treilea

Dacă America de Nord mai avea nevoie de vreun semn că obiceiul bacșișului ar trebui să moară, mesajul primit de o chelneriță pe nota de plată de la un client furios ar trebui să grăbească lucrurile în acest sens, scrie

Şofer, oprit cu focuri de armă pe DN1, lângă Ploieşti, după ce a furat o maşină din mall: „Eu sunt stăpânul lumii, dezactivez conexiunea cu poliția”

Imaginea distribuită pe Imgur arată poza unei note de plată de 32,76 de dolari, iar în rubrica păstrată pentru bacșiș era trecut, în locul unei sume oarecare, mesajul adresat de clientă chelneriței: ”Nu-i mai spune soțului meu”.

ATENTIE, VORBESTE UDROIU! – Prima opinie a judecatorului Mihail Udroiu, proaspat promovat la Inalta Curte, privind efectele deciziei CJUE relativ la prescriptia raspunderii penale

Poza notei de plată cu mesajul ciudat a fost postată cu un comentariu pe măsură: ”Ei bine, poate fi un pont (tip înseamnă bacșiș, dar și pont în engleză- ), dar ea doar încerca să-și câștige existența”.

Utilizatorii rețelei de socializare s-au revoltat de cazul chelneriței și i-au luat apărarea.

”Chelnerii nu trebuie ținuți ostatici de ticăloși ca această femeie”

Ce nemernică nesigură. Bacșișul ar trebui eliminat de pe o notă de plată. Plătiți personalului vostru un salariu decent. Chelnerii nu ar trebui să fie ținuți ostatici de ticăloși ca această femeie”, a comentat un utilizator al rețelei de socializare.

Un altul a spus: „În sudul SUA, toată lumea vorbește cu ”dragă”, ”dulceață”, ”scumpule”.

Știți de câte ori am fost numit de o chelneriță ”dragă”? Ei bine, nu de multe. Dar, atunci când se întâmplă, este întotdeauna pentru că este atât de comun în vocabularul lor, încât spun asta tuturor. Așa se termină anumite propoziții. Nu m-am gândit prea mult la asta”, a adăugat alt comentator.

Un alt utilizator al rețelei sociale a spus: „Acesta este motivul pentru care țările civilizate au scăpat de locurile de muncă bazate pe bacșiș”.

Mesaj că a fost nepoliticoasă pentru că a întrebat cum vor factura

Mesajul cu ”dragă” vine după ce unei alte chelnerițe nu i s-a lăsat un bacșiș, dar i s-a transmis, în schimb, de către clienții ei că a fost nepoliticoasă.

Astfel, pe o notă de plată de de dolari, un client i-a lăsat, în loc de bacșiș, următorul mesaj: „Fără bacșiș pentru că a fost foarte nepoliticos să ne întrebi pe mine și pe soția mea dacă vrem cecuri separate???”.

Chelnerița a fost surprinsă că bărbatul, despre care ea a spus că părea să aibă între 50 și 60 de ani, cu o soție „mult mai tânără”, a avut „îndrăzneala” să scrie biletul cu propriul ei stilou.

Ea a explicat că politica restaurantului era să fie întrebați clienții dacă factura urma să fie împărțită – o regulă care a apărut după ce un membru al personalului a avut o interacțiune incomodă cu doi părinți care luau masa cu copiii lor.

Articol recomandat de

Acuzații șocante pentru starul lui United: și-a atacat fosta iubită când era însărcinată și i-a tăiat degetele cu un pahar

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191