O femeie care a câștigat 187 de milioane $ la o loterie spune că banii i-au adus, de fapt, mai multe probleme și că i-au distrus viața

O femeie care a câștigat 187 de milioane $ la o loterie spune că banii i-au adus, de fapt, mai multe probleme și că i-au distrus viața

Gillian Bayford și fostul ei soț au câștigat 187,5 milioane de dolari (148,6 milioane de lire sterline) la extragerea EuroMillions, în august 2012. Suma i-a schimbat viața femeii, dar nu în sensul așteptat: i-a distrus unele dintre cele mai importante legături din viața ei.

Mădălina Lupea, disperată să-şi ascundă problemele cu legea! A cerut Curții de Apel să-i treacă numele „la secret”. Instanța a refuzat solicitarea!

Gillian Bayford, din Marea Britanie, a spus că le-a dat atunci aproximativ 20 de milioane de lire sterline (25 de milioane de dolari) membrilor familiei sale, dar între timp a rupt orice legătură cu ei, nefiind invitată nici măcar la nunta fratelui ei.

Nanu şi Volosevici, în dialog cu sute de ploieşteni din cartierele Muzicanți şi Bereasca

„Au uitat de unde au venit”, a spus ea despre familia ei într-un interviu citat de Business Insider.

În atenția Poliției Prahova/ „3000 de cetățeni au obținut ilegal domiciliu sau viză de flotant în Câmpina!”

Bayford, care locuiește în Scoția, a spus că imediat după ce a încasat banii a început să plătească datoriile pe care le aveau membrii familiei sale. A plătit o datorie de de dolari pe care tatăl – care a murit în 2021 – și fratele ei o aveau din cauza unor afaceri neinspirate.

A continuat să-și susțină financiar familia și chiar a cumpărat un apartament în Scoția pentru părinții ei, care au locuit înainte într-o rulotă.

La câteva luni după ce a câștigat la loto, părinții ei au presat-o să-i dea bani fratelui ei. A fost de acord și i-a dat acestuia 1 milion de dolari cu care să înceapă o nouă afacere.

Dar imediat după asta fratele ei nu i-a mai vorbit și nici măcar n-a invitat-o la nuntă.

Femeia spune că, în ciuda faptului că a continuat să-și susțină financiar familia, relațiile s-au deteriorat dramatic. Într-un interviu anterior ea a spus că s-a certat cu părinții ei, care i-au spus că „era o rușine pentru ei” și că în momentul de față nu mai vorbește deloc cu mama ei.

Într-un interviu din 2016, mama ei, Brenda McCulloch, spune că este foarte tristă pentru că nu-și vede fiica și nepoții. A mai menționat că deși Gillian a fost „incredibil de generoasă”, nu i-a dat 20 de milioane de lire sterline, susținând că suma primită a fost mai mică.

Este supărător și nedrept. Banii trebuiau să-i facă pe toți fericiți. Dar i-au făcut pretențioși și lacomi”, a spus Gillian Bayford.

Și nu doar relațiile cu rudele de sânge s-au deteriorat. La un an și câteva luni după ce a câștigat banii, s-a despărțit și de soțul ei. Adrian Bayford a spus într-un interviu că a fost extrem de stresant să gestioneze suma, că din această cauză au petrecut mai puțin timp împreună și în cele din urmă relația n-a mai mers.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191