O femeie care s-a întors din vacanță și-a găsit casa complet dărâmată. Firma de demolări a greșit adresa

O femeie care s-a întors din vacanță și-a găsit casa complet dărâmată. Firma de demolări a greșit adresa

O femeia din Atlanta a fost sunată în timp ce se afla în vacanță de o vecină, care i-a spus că cineva tocmai îi dărâmă casa. Ulterior, a aflat că firma de demolări a greșit adresa, dar nu i-a transmis nici măcar scuze pentru cele întâmplate.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

Susan Hodgson se gândește acum la ce mai poate face, după ce o companie de demolări i-a dărâmat complet casa din Atlanta, din greșeală, în timp ce ea se afla în vacanță, scrie Insider.  

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Femeia a spus pentru Associated Press că a găsit la întoarcere doar un morman uriaș de moloz pe locul a ceea ce era când a plecat casa ei.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Sunt furioasă”, a declarat ea. „Mă tot trezesc cu gândul: „Este totul o glumă sau ceva de genul? Sunt doar în stare de șoc”.

Susan Hodgson a povestit că o vecină a sunat-o în timp ce ea era plecată în vacanță și a întrebat-o dacă a angajat pe cineva să-i dărâme casa.

Am spus „nu”, iar ea a spus: „Ei bine, este cineva aici care tocmai ți-a demolat toată casa. Toată a dărâmat-o”, și-a amintit femeia.

Firma și-a dat seama abia la final că a greșit adresa și a demolat altă casă

Când vecina i-a întrebat pe muncitori ce fac, aceștia i-au răspuns urât: „I-au spus să tacă și să-și vadă de treaba ei”.

Proprietara a trimis un membru al familiei să vadă ce se întâmplă, iar când acesta a cerut muncitorilor să-i arate un permis, compania și-a dat seama că a greșit adresa și a demolat casa care nu trebuia.

Era o casă îngrijită, cu iarba tunsă, curtea curată. Toate impozitele sunt plătite”, povestește păgubita.

Femeia a depus un raport de poliție și a vorbit cu avocații, dar încă nu își dă seama ce trebuie să facă mai departe. „Continuăm să căutăm în direcții diferite pentru a vedea dacă se va întâmpla ceva”.

Până astăzi, proprietara a spus că firma responsabilă din Atlanta, ”You Call It We Haul It”, nu a contactat-o ​nici măcar pentru a-și cere scuze, darămite să-i ofere vreo compensație pentru că i-au dărâmat din greșeală casa.

În martie, primăria din Atlanta a demolat din greșeală o casă, apoi a cerut proprietarului să plătească cheltuielile de demolare

Cum vin oamenii, dărâmă proprietatea cuiva și apoi pleacă?!?”, se tot întreabă femeia. „Cum pot crede că totul e în regulă? Mi-aș dori doar să vină să remedieze problema pe care au cauzat-o„.

Într-o declarație presa locală, compania ”You Call It We Haul It” a spus că investighează cazul și lucrează pentru a rezolva incidentul.

Susan Hodgson nu este primul rezident din Atlanta care se confruntă cu un astfel de coșmar.

În martie, primăria a dărâmat casa lui Everett Tripodis, în ciuda tuturor notificărilor și documentelor de demolare care indicau o adresă diferită, a raportat WSB-TV.

Mai mult, acesta ar trebui să achite acum primăriei o factură de de dolari reprezentând cheltuieli pentru demolare.

Articol recomandat de

Arabii au vrut să-l transfere, dar a cerut un salariu prea mare chiar și pentru ei!

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191