O femeie din Ploieşti a fost bătută de soțul beat. Politiştii l-au arestat pe loc

O femeie din Ploieşti a fost bătută de soțul beat. Politiştii l-au arestat pe loc

Un Bărbat din Ploiești a fost reținut după ce și-a bătut soția. S-a întâmplat duminică seară când polițiștii din cadrul Secției nr.3 de Poliţie Ploiești au fost sesizați despre faptul că, în urma unui conflict spontan, o femeie a fost agresată fizic de către soțul ei, la domiciliul acestora din municipiul Ploiești.

STOP ABUZURILOR DIN JUSTIȚIE! Mesajul fostei sefe DIICOT Giorgiana Hosu, dupa achitarea post-mortem a politistului Dan Hosu: “Vreau sa se invete ceva din acesti 7 ani si oamenii sa invete sa gandeasca ei insisi. Sa nu se grabeasca nimeni sa arunce cu piatra”

Potrivit IJP Prahova, în baza sesizării s-a constituit echipă operativă care s-a deplasat la fața locului, din verificări stabilindu-se faptul că pe fondul consumului de băuturi alcoolice, bărbatul în vârstă de 53 de ani, ar fi agresat-o fizic pe soția sa în vârstă de 48 de ani.

In atentia Politiei Prahova, OPC, ANAF! O firma din Brasov escrochează pensionari din Prahova, cu întâlniri la hoteluri, unde vând chinezării la suprapreț

În urma conflictului, femeia nu a necesitat transportarea la o unitate medicală în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate.

Guvernul a aprobat cedarea pasajului de la Podul Înalt către Primăria Ploiești. Poate fi demarat proiectul de lărgire la patru benzi

Întrucât bărbatul avea un comportament recalcitrant față de polițiști, acesta a fost imobilizat și condus la sediul unității de poliție în vederea audierii.

În cauză a fost întocmit formularul de evaluare a riscului, emițându-se un ordin provizoriu de protecție.

Astfel, în baza probatoriului administrat, față de bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

Cercetările sunt continuate de polițiști sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie.

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191