O femeie din Spania a avut cancer de cinci ori și s-a vindecat de la sine – În plus, a avut și alte șapte tumori

O femeie din Spania a avut cancer de cinci ori și s-a vindecat de la sine – În plus, a avut și alte șapte tumori

O femeie a supraviețuit, în 36 de ani de viață, la 12 tumori, dintre care 5 maligne. Secretul pare să stea în sistemul imunitar. Cazul ei deschide calea pentru diagnosticarea precoce a cancerului. Cele 12 tumori au fost provocate de un amestec de mutații genetice ereditare, considerat până acum incompatibil cu viața. Cercetătorii de la Centrul Național de Cercetare a Cancerului din Spania descriu în „Science Advances” cazul, susținând că femeia are un sistem imunitar „super-antrenat”.

Paznic de la Spitalul Municipal Câmpina, condamnat la inchisoare. Acesta a lovit un barbat venit sa isi viziteze ruda internata

Studiul ar putea deschide calea pentru noi tehnici de diagnosticare timpurie și pentru noi terapii care să „trezească” sistemul imunitar împotriva cancerului. „Încă nu înțelegem cum a reușit această persoană să învingă toate bolile”, recunoaște biologul Marcos Malumbres de la Centrul Național de Cercetare a Cancerului din Spania.

Una dintre cele mai eficiente institutii de stat se „blindeaza”! ANPC isi mareste flota auto si se doteaza cu barca, pentru a ajunge la controale in Delta Dunarii

Femeia care i-a uimit pe cercetători a dezvoltat prima tumora în copilărie. Aceasta a fost urmată de mai multe tumori la câțiva ani distanță. În mai puțin de 40 de ani de viață, a fost diagnosticată cu 12 tumori în diferite părți ale corpului, dintre care 5 maligne. Potrivit cercetătorilor, sistemul imunitar al femeii generează în mod natural un răspuns antiinflamator puternic care luptă împotriva tumorilor, conform East Anglian Daily Times.

Un băiețel din Ploiești are nevoie urgentă de ajutorul nostru! La doar 4 anişori, Andrei se luptă cu un cancer agresiv

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191