O femeie din Spania a avut cancer de cinci ori și s-a vindecat de la sine – În plus, a avut și alte șapte tumori

O femeie din Spania a avut cancer de cinci ori și s-a vindecat de la sine – În plus, a avut și alte șapte tumori

O femeie a supraviețuit, în 36 de ani de viață, la 12 tumori, dintre care 5 maligne. Secretul pare să stea în sistemul imunitar. Cazul ei deschide calea pentru diagnosticarea precoce a cancerului. Cele 12 tumori au fost provocate de un amestec de mutații genetice ereditare, considerat până acum incompatibil cu viața. Cercetătorii de la Centrul Național de Cercetare a Cancerului din Spania descriu în „Science Advances” cazul, susținând că femeia are un sistem imunitar „super-antrenat”.

Primaria Albesti Paleologu, amendata de Garda de Mediu Prahova! Tone de deseuri, descoperite in Cricovul Sarat

Studiul ar putea deschide calea pentru noi tehnici de diagnosticare timpurie și pentru noi terapii care să „trezească” sistemul imunitar împotriva cancerului. „Încă nu înțelegem cum a reușit această persoană să învingă toate bolile”, recunoaște biologul Marcos Malumbres de la Centrul Național de Cercetare a Cancerului din Spania.

Activitatea Lukoil Ploiesti, in pericol, din cauza embargoului UE asupra titeiului rusesc?

Femeia care i-a uimit pe cercetători a dezvoltat prima tumora în copilărie. Aceasta a fost urmată de mai multe tumori la câțiva ani distanță. În mai puțin de 40 de ani de viață, a fost diagnosticată cu 12 tumori în diferite părți ale corpului, dintre care 5 maligne. Potrivit cercetătorilor, sistemul imunitar al femeii generează în mod natural un răspuns antiinflamator puternic care luptă împotriva tumorilor, conform East Anglian Daily Times.

Aviz amatorilor! O consilieră USR a construit ilegal un bloc între case. Verdict final al instanței