O fetiță de doi ani pierdută într-o pădure din SUA a fost găsită dormind alături de câinii familiei, unul fiind perna ei

O fetiță de doi ani pierdută într-o pădure din SUA a fost găsită dormind alături de câinii familiei, unul fiind perna ei

O fetiță de doi ani care a plecat de la locuința familiei ei din statul american Michigan alături de doi câini a fost găsită de poliție într-o pădure câteva ore mai târziu, dormind alături de cele două animale, informează Associated Press care citează poliția statală.

ICCJ nu se abate de la respectarea legii! Inalta Curte a desfiintat o noua condamnare data de judecatorul CAB Ciprian Ghita

„S-a întins și a folosit câinele cel mic drept pernă, iar celălalt câine s-a așezat lângă ea s-o protejeze”, a declarat joi locotenentul Mark Giannunzio. „Este o poveste cu adevărat remarcabilă”.

INTERVIU/ Adrian Tăbîrcă, primarul din Vadu Săpat: „Cu sprijin financiar, putem să devenim zonă turistică”

Polițiștii statali au folosit drone și câini în timpul operațiunii, în timp ce poliția locală și cetățenii din Michigan și Wisconsin au sprijinit căutarea.

Cândva, Prahova avea lideri, nu politicieni! Cel mai mare parc industrial din țară, construit la Ariceşti, continuă sa atragă sute de milioane de euro din investiţii private

Părinții fetiței sunaseră miercuri seara la poliție, în jurul orei 20, după ce au descoprit dispariția copilului. Fetița a fost găsită câteva ore mai târziu, la miezul nopții, de un cetățean pe un ATV. Copilul se afla la aproape cinci kilometri de locuința părinților din Faithorn.

Locotenentul Giannunzio a declarat că un echipaj medical a verificat fetița și că starea de sănătatea a acesteia era bună.

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191