O mămică din UK a dat lovitura, după ce a cumpărat doi ursuleți de pluș de la o tarabă din târg. Ce a descoperit: „Am avut un sentiment instinctiv”

O mămică din UK a dat lovitura, după ce a cumpărat doi ursuleți de pluș de la o tarabă din târg. Ce a descoperit: „Am avut un sentiment instinctiv”

Jeanette Davies a cumpărat cei doi ursuleții, care zăceau pe o tarabă, cu 150 de euro, la Monmouth Show Ground, Țara Galilor de Sud, în iunie, în timp ce se plimba cu fiul ei, Kyle John. Unul dintre ei era însă, mult mai valoros decât părea la prima vedere. Era o jucărie Steiff rară, în valoare de aproape de euro, care datează din 1905, relatează Mirror.

Virgiliu Nanu şi-a exprimat sprijinul total pentru persoanele cu dizabilități în Prahova

Am avut doar un sentiment, un sentiment instinctiv. Am crezut că arată ca un urs Steiff, o marcă care poate fi valoroasă. L-am convins pe Kyle să se despartă de cea mai mare sumă de bani pe care am cheltuit-o vreodată la un un târg”, a declarat Jeanette .

Virgiliu Nanu, noul preşedinte al CJ Prahova, îi răspunde lui Mihai Polițeanu: „Sunt deschis la dialog şi colaborare. Interesele ploieştenilor sunt pe primul loc”

„Descoperiri ca aceasta fac ziua oamenilor și le dau speranță. Ei ne amintesc că întotdeauna se găsesc comori la piețele de vechituri și la magazinele de caritate. Aștept cu nerăbdare să-l ajut pe domnul Cinnamon să găsească o casă nouă. Este o piesă de colecție minunată”, a declarat Charles Hanson, proprietarul Hansons Auctioneers. 

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191