O nouă ciorbă românească a devenit marcă înregistrată internaţional. Delicatesa din zona Bucovinei i-a cucerit şi pe cei mai pretenţioşi

O nouă ciorbă românească a devenit marcă înregistrată internaţional. Delicatesa din zona Bucovinei i-a cucerit şi pe cei mai pretenţioşi

Această ciorbă nu se prepară foarte greu. Avem nevoie doar de câteva ingrediente. Facem prima dată o supă de legume rădăcinoase, morcovi, ţelină şi ardei, după care pregătim morcovul pe care îl călim împreună cu hribi şi cu păstrăvul.

Subprefectul Mircea Tănase s-a dus peste muncitori, pe podul din Blejoi: „Azi trebuia să se reia traficul! CNAIR ține șoferii în cozi interminabile!”

Se întrepătrund foarte bine iar la cea de a treia etapă, una foarte importantă, amestecăm gălbenuşul de ou cu smântână iar apoi trebuie turnat puţin câte puţin cu grijă pentru a nu tăia preparatul. Pentru că vorbim de Festivalul Păstrăvului, avem aici şi păstrav afumat şi prăjit, precum şi sarmale cu păstrav.

Pedalând spre dezvoltare – Prahova investește peste 25 de milioane de lei în infrastructura velo regională

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0734.908.468