O nouă ciorbă românească a devenit marcă înregistrată internaţional. Delicatesa din zona Bucovinei i-a cucerit şi pe cei mai pretenţioşi

O nouă ciorbă românească a devenit marcă înregistrată internaţional. Delicatesa din zona Bucovinei i-a cucerit şi pe cei mai pretenţioşi

Această ciorbă nu se prepară foarte greu. Avem nevoie doar de câteva ingrediente. Facem prima dată o supă de legume rădăcinoase, morcovi, ţelină şi ardei, după care pregătim morcovul pe care îl călim împreună cu hribi şi cu păstrăvul.

Acuzații grave la adresa Spitalului Municipal Câmpina: „Şpagă la greu! Începând de la portar şi infirmiere, până la ultimul medic!”

Se întrepătrund foarte bine iar la cea de a treia etapă, una foarte importantă, amestecăm gălbenuşul de ou cu smântână iar apoi trebuie turnat puţin câte puţin cu grijă pentru a nu tăia preparatul. Pentru că vorbim de Festivalul Păstrăvului, avem aici şi păstrav afumat şi prăjit, precum şi sarmale cu păstrav.

Spune NU drogurilor, cât încă mai poți!/ Directorul Gabriel Țaga, interviu exclusiv. Cum se „prezintă” Colegiul „Mihai Viteazul” la acest capitol

Ai informatii despre un consumator/dealer de droguri? Trimite-ne detaliile si vom transmite sesizarea organelor abilitate! Asiguram anonimatul tuturor cititorilor nostri! Click aici!

    Ai o informație care poate deveni ştire?
    Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191