O nouă încercare în același loc

O nouă încercare în același loc

Handbalistele de la Activ Prahova au parte de o nouă încercare de a urca în Liga Florilor. De data aceasta mult mai grea față de turneul de la Iași acolo unde echipa prahoveană a pierdut dramatic în fața gazdelor. Acum, este o misiune și mai dificilă deoarece vor înfrunta două trupe din Liga Florilor, CSM Târgu-Jiu și HC Zalău, plus vechea cunoștință, CSM Deva. Cele patru echipe vor juca fiecare cu fiecare, primele două clasate urmând să evolueze în Liga Florilor în sezonul viitor.

Mult mai greu poate fi și mult mai frumos dacă gruparea prahoveană produce marea surpriză. Jucătoarele antrenate de Dragoș Dobrescu și Robert Comendant nu au nimic de pierdut presiunea fiind, acum, pe adversarele din prima ligă. Barajul de menținere / promovare este găzduit de Sala Sporturilor Mioveni, o locație foarte cunoscută pentru formația prahoveană.

La nici 3 zile de la alegeri, Tudorică de la Păuleşti a dat startul ilegalităților! Mită pentru USR-iştii care îl ajută să formeze majoritatea în Consiliul Local

În moderna sală argeșeană, Ani Dumitrașcu și colegele sale au susținut sezonul trecut barajul, terminat fără succes, iar luna trecută aceastea s-au antrenat acolo cu ocazia unui cantonament de pregătire. Iată programul celor trei zile, meciurile urmând a fi transmise de TVR Sport:

Vineri, 24 mai
11.00: CSM Tg. Jiu – Activ Prahova (arbitri Basso / Tofan);
14.00: HC Zalău – CSM Deva (arbitri Drăgănescu / Rădulescu).

Mai suntem sănătoşi la cap? Primărița PNL Ioana Neagu (Valea Călugărească), gest incalificabil! Fericită că a pus mâna pe ciolan, acum îşi bate joc de Biserică şi obiceiurile sfinte

Sâmbătă, 25 mai
11.00: CSM Tg. Jiu – CSM Deva (arbitri Ghesoiu / Tița);
14.00: HC Zalău – Activ Prahova (arbitri Manafu / Pavel).

Marele eşec numit Bogdan Nica: O campanie dezastruoasă care a costat PNL Primăria Ploieşti

Duminică, 26 mai
11.00: CSM Deva – Activ Prahova (arbitri Murariu / Tabacariu);
14.00: CSM Tg. Jiu – HC Zalău (arbitri Constantin / Enache).

Sursa foto:facebook/cs activ prahova

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191