O nouă întâlnire la barieră

O nouă întâlnire la barieră

După cinci ani de zile viața Petrolului a avut parte de o nouă întâlnire la bariera de la stadion. Atunci suporterii au discutat cu conducerea clubului despre ratarea promovării în prima ligă. Acum, formația petrolistă a ratat șansa de a scăpa matematic de retrogradare după Petrolul-Botoșani, 1-2. Fanii petroliști nu au mai suportat eșecul și evoluția echipei chemându-i pe fotbaliști și antrenori la intrarea în stadion pentru a le cere socoteală. Nu înainte ca petroliștii să strige ,,Dacă ne băgați în B, vă rupem picioarele!” și ,,Nu meritați, nu meritați, la Petrolul să jucați”.

,,Am fost penibili, să zic așa!”, așa a declarat veteranul Paul Papp la flash-interviuri continuând:,,Nu avem ce face, trebuie să scoatem capul din pământ pentru că mai avem două finale”. În ultimele meciuri, Papp și colegii săi au tot scos capul din pământ și degeaba. Au ajuns să primească gol pe ,,Ilie Oană” la fiecare meci deși altădată cu greu marca cineva în ”templu” ca să nu mai zic să câștige. A câștigat și Botoșaniul la Ploiești nu înainte ca șansa să surâdă Petrolului.

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Alex Musi a scos un penalti în repriza a doua pe care Sergiu Hanca nu a fost în stare să-l transforme. O mare vină o poartă și antrenorul principal Balint care a decis ca Hanca să bată deși Gicu Grozav era „titular” în astfel de situații. De ce schimbi ceva ce merge bine așa cum de ce nu continui cu cinci fundași pe spate, sistem în care Petrolul a primit gol foarte greu, până la finalul sezonului, iar din vară să treci „în patru”, așa cum îți place?

Laszlo Balint:,,Eu am hotarat ca Hanca sa execute. Avem o lista, Sergiu era primul pe acea lista. Daca ne uitam pe istoricul lui Sergiu, Sergiu pe la ce echipe a fost era principalul executant, a marcat goluri decisive. Pe linga asta, inainte de fiecare meci, noi avem sase executanti care exerseaza astfel de momente si Sergiu a executat foarte bine la antrenamente prin urmare si-a castigat acest drept de a fi primul pe lista”.

Revin la Musi, cel mai periculos ofensiv al Petrolului, cel care face unele faze extraordinare, dar păcătuiește la altele deoarece nu dă o pasă corectă sau un șut la fel și preferă să tragă la alibi, poate intră sau poate vreun coleg pune picorul. Așa a făcut cu UTA, așa a procedat și cu FC Botoșani. Și la portarul Lukas Zima fac o referire. El a salvat Petrolul de multe goluri, dar mai și păcătuiește. Cum a făcut-o și cu moldovenii. La faza golului lui Sadiku se vede cum iese din poartă și apoi se retrage. Decizie greșită, în opinia mea, deoarece la înălțimea lui trebuie să iasă mai ales că acea fază s-a petrecut în careul mic.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

O înfrângere care a rănit mult suflarea petrolistă. Echipa are 23 de puncte și rămâne la trei distanță de linia barajului, cu două runde înaintea finalului. Un punct înseamnă, matematic, salvarea de la retrogradarea directă. Două ar presupune, 100%, și evitarea barajului. Prima și cea mai bună ocazie vine în duminica Paștelui, atunci când, pe „Ilie Oană”, întâlneste Oțelul Galați (ora 15.30) și dacă câștigă echipa petrolistă nu mai are nici o emoție.

Teroare în Păuleşti! Un urs umblă nestingherit prin comună, în timp ce primarul „Tudorică” îşi vede liniştit de concediu

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191