O nouă participare la Jocurile Mediteraneene

O nouă participare la Jocurile Mediteraneene

Handbalista de la CSM Ploieşti, Delia Roşu, va participa cu echipa naţională de cadete (2008-2009) a României la o nouă ediţie a Jocurilor Mediteraneene. În 2024, competiţia se va desfăşura în perioada 26 februarie – 3 martie la Podgorica (Muntenegru)!

Crimă cu premeditare! Ploieştenii, ucişi de marii poluatori sub privirile nepăsătoare ale autorităților plătite SĂ TACĂ! CAMPANIE Phonline.ro şi Observatorulph.ro

Prezență de bază la linia de „9 metri” în echipele de junioare 1 şi 2 ale clubului municipal, Delia a fost convocată pentru un stagiu centralizat ce va debuta pe 20 februarie şi va fi găzduit de Complexul Sportiv „Arcul de Triumf”, din Bucureşti, după care va urma plecarea la competiţie. Alături de România, la ediţia din acest an a Jocurilor Mediteraneene vor participa Croaţia, Italia, Kosovo, Muntenegru, Slovacia, Slovenia, Spania şi Turcia.

Roşu s-a numărat printre „tricolore” şi la ediţia de anul trecut, de la Nafplio (Grecia), acolo unde România a ocupat locul al 5-lea, reuşind să înscrie 15 goluri în 6 meciuri disputate. Tot anul trecut, sportiva pregătită la club de Cristi Roşu şi Geta Opincariu a participat la alte două acţiuni de pregătire ale lotului național, iar în luna ianuarie a acestui an a luat parte la un stagiu desfăşurat la Covasna.

Primarul Volosevici a dispus depunerea celui de al doilea proiect cu finanțare europeană pentru creșterea eficienței energetice a CET Brazi

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191