O nouă “poloneză” pentru Petrolul

O nouă “poloneză” pentru Petrolul

Fotbaliștii Petrolului mai au de dat un singur test în stagiul din Turcia. Dar nu cu ȚSKA 1948 Sofia, adversara anunțată inițial, ci tot cu o prim-divizionară poloneză, Pogon Szczecin. Partida se va juca la Belek, de la ora locală 12.00. În acest joc este posibil să evolueze și fundașul dreapta ivorian Seniko Doua, ajuns marți seară la Side. Fotbalistul s-a pregătit alături de Petrolul și în ultima parte a anului trecut, iar acum a intrat în programul de pregătire. După acest cantonament el va merge la Ploiești, urmând să se alăture lotului petrolist pentru restul sezonului.

Evz.ro: Cum au motivat judecatorii de la Tribunalul Bucuresti achitarea in dosarul inventat de Lucica Onea

Cantonamentul din Antalya lasă urme în rândul fotbaliștilor Petrolului. Accidentat la genunchiul piciorului stâng, în primul joc, Marian Huja a mers la centrul Medical Park, pentru a efectua un RMN. Fundașul central a fost însoțit de către Valentin Țicu, și el acuzând unele probleme la genunchi după antrenamentul de ieri, ambii aflându-se, acum, în așteptarea rezultatelor investigațiilor imagistice.

Castrul roman de la Drajna de Sus, acceptat in Programul „Romania atractiva”. Care sunt beneficiile

Zilele trecute, și brazilianul Jair a efectuat o radiografie la laba piciorului drept, la care a simtit dureri, dar, din fericire, rezultatul n-a relevat o problemă gravă, fiind nevoie, însă, de câteva zile de pauză de la antrenamente. „Lupii” au moral pentru reluarea campionatului având în vedere că, din punct de vedere sportive, ei au câștigat ambele meciuri de pregătire, ultimul, 2-0 cu Lechia Gdansk, prin “dubla” reușită de Robert Moldoveanu. El și colegii săi vor să termine învingători cantonamentul turcesc și pentru asta trebuie să câștige și jocul de mâine cu Pogon. Sursa:fcpetrolul.ro

Cand o sa infunde puscaria „Zdreanță”? Fostul procuror „Portocala”, acuzat de santaj: Ofiterul DGA Ionut Radulescu sustine ca procurorul Mircea Negulescu i-a cerut bani unui afacerist ca sa nu-l „paradeasca”

Ai o informație care poate deveni ştire?
Scrie-ne pe WhatsApp sau Telegram: 0726.080.191